För alla

Lifetajm

2014/09/01

Åh my god, vilken helg….

Köpte in mig på en plats tillsammans med nya goda vänner i Skåne som är krögare och gjorde en festival! Rika på pengar blev vi inte men så roligt vi har haft det! Av alla matstånden vågar jag säga att vi hade maten som stack ut och när folk kommer tillbaka och köper igen, då har man lyckats!

Vi var det enda matståndet som stannade kvar till festivalens slut. Har man åtagit sig något så fullföljer man det! Visst regnade det men är det verkligen så ovanligt i vårt land?

Vad hade vi att erbjuda då?

♥ Jerk-Chicken burger med ananassalsa (en kycklingfilé kryddad med en jamaicansk kryddblandning, sallad, bröd och chips)

♥ BBQ Vings med chips (snuskigt kladdiga och goda)

♥ Amerikansk chili med chips (inga j-la bönor i den, högrev som kokat i öl och chili såklart).

Regn, regn och åter regn…Så ser det ut i vårt land men vi har haft solsken – nästan hela tiden – i vårt sinne. Återigen har jag konstaterat för mig själv. Bjuder man på sig själv, vågar hoppa och tar sitt ansvar – då blir det bra.

Har ont i fötterna, har inte sovit många timmar. Men alla goa människor och gäster väger upp allt!

fötter

Alla människor runt omkring som bara finns där och är. Goa P som kör och hämtar och fixar. En klippa och en back-up som måste finnas i sådana här arrangemang. För oväntade saker dyker alltid upp oavsett hur välplanerad man är.

Funktionärer och inte minst Steve från Jamaica som tillhörde rengöringspatrullen. Han var den osnabbaste människan jag skådat i  mitt långa liv men så skön. Icke att glömma Per i sin elektriska rullstol (hemmabygge på en Permobil) där vi totalvägrade att växla hans 500-lapp. Vi lade i hans handbroms och sedan fick grabben äta för hela pengen. Men totalsanering  av fejset ingick!

Min stora lycka i det hela var iallafall söndagen. Att få skåda ett av mina favoritband som råkade (ja, de hade förmodligen fått nys om att jag var ” in the neighborhood” ) Vi snackar Electric Banana Band.

Janne Schaffer, Trazan och Banarne! Shit pommes frites, vilken lycka!

B5

Tjena Balla Trazan Apanson! Tjockatantenistan var det här!

B4

Efter er spelning blir det gratis djungelkrubb i vårt tält!

B3

Äntligen har grabbarna fattat vem jag är…F-n det tog tid

b2

Gratis djungelkrubb i den riktningen.

B1

Åh vad jag älskar dessa goa lite ålderstigna män!

Glädje, festival men den stora frågan är ändå….

Vad fan har Janne i sin Stadiumpåse?

Inte tungan iallafall, för det vet vi alla var han har den. Vilket fantastiskt slutspel detta var på en festivalhelg!

Nu kör vi, på med hörlurarna och hög volym.

Kram kram

OBS! Fotograf: C8

Nu kör vi!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam