För alla

Lite irriterad…

2008/02/19
Jättekul att Kosovo utropade sig som sjävlständiga i söndags. Det fick vi njuta av precis hela dagen men inte i Kosovo utan här på hemmaplan. För visst är det väl trevligt att få lyssna på biltutande bilar som åker fram och tillbaka, fram och tillbaka hela jävla söndagen?
Trodde det fanns en lag på att biltutan endast får användas för att avvärja en fara men så fel jag hade. Att man sedan får använda ett i vanliga fall bilfritt torg till att parkera sina BMW, Audi och Mercor på visste jag inte heller.
Två små ynka farbror Blå visade sig och de bad bilpassagerarna att inte stå i takluckorna eller hänga ut genom fönstrena. Så bra för det kan ju inte en normal människa räkna ut själv att man inte ska. Upplysningsvis kan jag nämna att det inte bara var vuxna utan även barn som hängde ut genom rutorna.

Ja, detta var förbannat irriterande och jag undrar i mitt stilla sinne om det hade varit samma jävla liv den 6 juni fast med svenska flaggor vajandes på bilarna, hur hade reaktionerna blivit? För såhär kan man inte få bära sig åt under några som helst omständigheter.

Måste väl tillägga också att jag är inte rasist utan kallar mig för realist.

Till och med idag när det är tisdag känner jag mig  ilsken över att ha fått hela söndagen störd.
Varför kunde de inte ha hyrt sig en lokal någonstans och varit där och firat? Jag bara undrar och det tänker jag fortsätta göra för det måste väl ändå finnas gränser för vad folk får ta sig för friheter?

Ha en bra biltutefri dag!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam