För alla

Lite skit rensar magen

2013/06/11

hämtaFår nog varna känsliga läsare för detta blogginlägg. Ett riktigt skitinlägg skulle man kunna säga.

Jag vet att min humor är otroligt barnslig mellan varven men detta är bland det roligaste jag har läst i mitt liv. Kanske för att jag känner igen mig på samtliga punkter.

Som sagt, lite mer goa grejer från arkivet.

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Skitguiden:[/typography]

 1. Fantomsjua

Du vet att du har skitit. Det finns skit på papperet men inget i muggen. Ibland kallas den för ”Torpedskiten” av de som hör plasket.

2. Teflonkabeln

Glider ut så snabbt och lätt att du inte ens märker det. Det finns inte ett spår på papperet, utan du måste kolla i muggen för att vara säker på att du skitit överhuvudtaget.

3. Smacken

Samma konsistens som tjära. Lämnar permanenta märken i muggen och du torkar dig 18 gånger utan att bli ren. Det slutar med att du ger upp och stoppar papper i kalsongerna för att inte skita ner dem.

4. Luringen

Du är klar, torkar dig och är precis på väg att ställa dig upp när du inser… att det kommer MER!

 5. Spräck-en-ven-i-pannan skiten

Skiten som fick Elvis att kasta in handduken. Den kommer inte förrän du är svettig, skakande och alldeles blå av all ansträngning.

6. Viktväktaren

Fullständig tömning. Du skiter så mycket att du tappar 10 kilo mer än du tidigare ätit. Viss oroskänsla infinner sig om avsaknaden av vissa organ…

7. El pronto

Du får maximalt vara inom en 10 sekunders radie av muggen. Inträffar inte allt för sällan innan man får ner byxorna. Önskeläge: Ensam hemma.

 8. Texasvarianten

Den är STOR, så stor att det är tveksamt om den kommer att kunna spolas ner utan att bli delad (normalt går det bra med en klädhängare). Vanligtvis skiter man en sån här när man är hos någon annan. Kan föregås av en 5:a och/eller en 11:a.

 9. Mollbärgaren

Skiten som alltid gör magplask och skvätter ner hela häcken. Även den del av skjortan som hänger ner bakom.

10. Mörthuvudet

Du sitter där, jäkligt skitnödig, fiser ett par gånger men skiter ändå inte. Känns som om den ligger i loppet…..en potentiell 5:a.

11. Cementskiten

När du väl börjat skita önskar du att du fått en ryggmärgsbedövning. Ungefär som att föda ett sjölejon……Fullvuxet…

12. Ormskiten

Rätt mjuk, ungefär lika stor som tummen men minst en meter lång. Den har potentialen att bli en 2:a.

13. Korkskiten, även kallad ”Flytaren”

Du spolar tre gånger och den är fortfarande kvar. Herregud, hur blir man av med den, den är fanimej osänkbar. Naturligtvis inträffar denna skit alltid hemma hos någon annan.

 14. Den Mexikanska skiten, eller Montezumas hämnd

Det är som att skita sulfat. Låt absolut ingen svett rinna mellan de närmaste dagarna. Ända tillfället när man njuter av att ha ett halvt kilo margarin i brunögat. Det är inte riktigt säkert att börja äta förrän häcken slutat svida. (Det är så mexikanerna vet att de är hungriga.)

 15. Ölskiten

Den absolut värsta, naturligtvis också den mest vanliga. Inträffar dagen efter kvällen före. Normalt brukar det ju inte lukta så illa, men den här skiten luktar verkligen faan! Du sprayar muggen så mycket att det ser ut som om den blivit dränkt i tallbarr och fattar inte hur din häck kan sprida så mycket skit genom ett sånt litet hål.

Sedan upptäcker du att det inte finns ett spår av toapapper, ingen doftspray, ingen toalettborste och, naturligtvis står kvällens ragg utanför och väntar på att muggen ska bli ledig. Självklart inträffar denna skit alltid hemma hos någon annan.

16. Rembrant

Du känner dig som en vätgasballong. Tjocktarmen är som en Anakonda. När du väl, och efter några provskott insett att det inte lönar sig att smyga ut den i omgångar, har satt dig och avfyrat, så känns det som om du haft en digital slutmuskel med en spridningsradie på 180°. Dina skinkor, sittringens undersida samt keramikfåtöljens inkråm är nu omlackerat.

Eftersom du inte är hemma är pappret naturligtvis slut. Du användermhänderna för att göra rent och upptäcker även att vattnet är avstängt.

Äter sedan inte mer chips den kvällen.

Ja, det är sannerligen inte lätt att hålla det man inte har i händerna!

Kram kramhämta (1)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam