För alla Humor

Lite urbrallat

2012/05/31

Regel nummer 1: Ställ alltid upp för en kompis!

Varför? Jo, för om du vill ställa upp för en kompis så har förmodligen den kompisen ställt upp för dig! Eller så bara följer man sin magkänsla…

Magkänslan är något man aldrig ska svika. Kan också kallas intuition  eller kort och gott sunt förnuft med en touch av hjärtat. Världens bästa grogg egentligen, då en grogg i min värld är en blandning av lite allt möjligt som till slut landar i något gott.

Ikväll har varit en otroligt jobbig och känslosam kväll men samtidigt fylld av stundande glädje. En smutsig skilsmässa som sakta men säkert har ätit sig igenom min vän. Men nu har vi kommit närmare en lösning och det är bra.

Äktenskap, sambo, närvaro, samvaro – tänk ändå att två människor som älskat varandra, vaknat tillsammans, somnat tillsammans – helt plötsligt, genom ett trollslag kan bli de bittraste fiender.

Osökt tänker jag på den lilla boken man hade i småskolan (lågstadiet för oss 60-talister)  där man skulle skriva små söta saker till varandra. En standard var ju:

Livets största gåta: Älska, glömma och förlåta.

Så sant, så sant.
Hur många lyckas med det?

Men vi som lyckats eller i varje fall håller på att få ihop gylfen på de här byxorna som man själv ska stå i (se tidigare inlägg), vet ju att man varken behöver glömma eller förlåta. Det är tillåtet att hata (ja, fy vilket ord men man får faktiskt hata, tycker jag), och glömma behöver man inte heller.

Däremot ska det inte få förpesta livet. Men däremot kan ordbruket ”att alla får äta sin egen skit” få ett väldigt befriande och glädjande inslag i miljön när någon man älskat får det lite hett om arlset.( Eller öronen, beror ju på vilken kroppsdel man lyssnar på).

Skadeglädjen är den största glädjen! Nääää, inte på långa vägar men visst ska den få en att dra på smilbanden.

 

Vi som håller på att trixa med brallorna (stå i sina egna byxor för ev. retards) vet vad som krävs för att kunna dra upp gylfen och herregud – blir det inte alltid tråkigt när man knäpper igen?

Eller?

Kommentarer mottages gärna…

 

Kram kram

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kerstin 2012/06/02 at 14:14

  Fast när man väl lyckas känner man sig lite smal…

  • Reply Tjockatantenistan 2012/06/02 at 15:02

   Så sant, så sant. Tänk om ”smaliskänslan” kunde dyka upp lite oftare bara…

  Leave a Reply

  Protected by WP Anti Spam