För alla Humor Resor

Love me tänder

2012/05/02

Lite såhär känner jag mig fast jag har en ”låtsas-tand” av komposit i truten. (Hillbilly för ev. retards). Är fortfarande lite i chock över hur jag faktiskt kände mig när framtanden försvann i en bit Dajm. När jag plockade ut biten ur munnen och tänkte i ett skälvande ögonblick – måtte detta komma från Dajmen…

Viker ned solskyddet för att komma åt spegeln och där det ska sitta en framtand finns det bara kvar en liten brun fransig bit. I mina öron hör jag en banjo som drar igång, ser hur min skjorta blir rutig och hur någon väser i mitt öra; skrik som en gris…

Vet i fan om jag inte plötsligt hade flak på bilen också.

Ja, detta var ju på ett sätt ”sista färden”  – åtminstone med den framtanden.
Skrämmande ändå vad en sådan liten grej kan göra med utseendet och skänker en öm tanke till alla som har någon form av defekt i ansiktet eller problem med sina tänder. Visst kan det mesta rättas till men kanske inte på några ynka timmar. Tandläkaren på Ryhov var underbar fast han bara var tre äpplen hög och stod upp under hela behandlingen. Då förstår ni hur liten han var. Som en liten trädgårdstomte byggde han en ny tand med varsamma tänder.

Som vanligt har man dock lyckats roa C. Tänk vilket underbart liv denna man har. Ikväll till exempel spelar han golf och jag tvättar. Ja, inte så att jag direkt sitter framför tvättmaskinen och följer trumman runt, runt men ändå. Funderar på om jag skulle missfärga något för att slippa framtida tvättar. Men så elak kan väl inte ens jag vara – eller?

Värmen idag har varit skön och nu är det barfota som gäller. Från och med första maj stoppar jag alltid undan strumporna och kör naket. Detta är den bästa tiden, man har hela våren och sommaren framför sig. Kroppen börjar skrika efter Rosévin, näsan nyser ikapp med alla löv som spricker fram och skräcken över alla äckliga insekter som plötsligt vaknat gör att nerverna är topptrimmade.

Men tiden går fort och snart är det höst igen, rödvinet ryker fram, strumporna på och rätt var det är så ska tomtejävlarna fram igen. Men NU ska vi njuta av tiden som är och nu är det dags att tömma tvättmaskinen igen!

Ha en underbar kväll!

 

Kram kram

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam