För alla

Lucia

2007/12/13

Nähä, inte blev man vald till kommunens Lucia i år heller. Fanns det något som hette kommunens Lucifer kanske chanserna ökat något.
Skippade min vana trogen att kliva upp i ottan och dricka kaffe, äta lussebulle och pepparkakor till den tidigaste luciasändningen på TV. Sonen var inte heller sugen, han hade sovmorgon och det är heligt för en 16-åring. I och för sig har väl inte ungarna direkt jublat när man väckt dem tidigare heller men då körde man på rena tvångsmetoderna och upp skulle man ju ändå. Kan faktiskt tänka tillbaka på dagistiden med 18 lucior i tåget, stjärngossar med hela pekfingret i näsan, pepparkaksgubbar som inte ville stå stilla, hur otroligt gulliga de små skitungarna var och känna ett styng av saknad i hjärtat. De tillfällena kommer aldrig igen. Just därför ska man försöka njuta av de små pluttarna och även de lite större pluttarna för man har bara sina barn till låns.

Ha en skön lucia och om det nu finns någon som har dåligt samvete över att inte ha bakat egna lussekatter och pepparkakor, var lugn. Det går alldeles utmärkt att handla på fiket och helt enkel ljuga!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam