För alla

Lugna måndagen

2009/09/07
Jaha, då var man på plats på Malmökontoret igen och det var riktigt kul att landa här idag. Alla var så glada att se mig (tror och intalar jag mig iallafall).
Körde inte fel på vägen ner – mer än lite då…

Däremot lyckades jag återigen i lördags när jag skulle hem från Ängelholm att dras mot den där förbannade Hallandsåsen igen. Men nu var jag fiffig och vände i tid så Kvibille fick härmed klara sig utan mig!

Denna veckan ska jag bo fantastiskt vackert mitt ute på den skånska myllan i ett av de vackraste hus och läge jag sett. Har lovat mig själv långa hälsosamma promenader varje kväll och kanske hittar jag min egen drömkåk till salu. Med utsikt över havet tänker jag läppja på ett gott glas vin och njuta av allt underbart som lilla jag får vara med om. Känner redan nu hur inspirationen kommer att flöda och kanske kommer det att födas ännu en liten Fröding under veckan.

Humöret är stabilt och jag känner mig faktiskt riktigt harmonisk och tänker rida på den vågen så länge det bara går! Vips hamnar man i en ägglossning och lite PMS och så var det goda humöret åt helvete.

Publicerar ett litet roligt mail jag fick idag och mitt hjärta blöder.

Ha en fin kväll alla goa människor!

Berömd skådespelare död i svininfluensa.
 cid__2_0829d3f40829d00c002a0a96c125762a_52256974

Och vi vet ju alla vem som smittade honom.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam