För alla Humor

Lycklig

2012/05/06

 Idag är jag sådär oförskämt, äckligt lycklig, nöjd och glad!

Brunch på Spiras härliga terass i solen. Rastat C som i sin tur rastat hunden så jag fick jobba undan med lite bokföring. Besök av syrran med familj och en välbehövlig garderobsrensning som resulterade i att hon fick med sig ett par kassar kläder och någon påse ytterligare till de bättre behövande i ett annat land.

Det är bra att rasta av sin man ibland. De blir så glada då. När han kom hem från skog och mataffär fick man sig serverat en skål med jordnötter, en kall fräsch drink och Roslund & Hellströms senaste bok. Jag är definitivt på plus igen!

Nu grillar han för fullt och snart måste han ha grillat sig igenom ICA:s sortiment av kött, och vi är endast i början på maj…

Tänk idag är allt så förbaskat bra att jag inte ens tänker som jag brukar. Att när allt är bra, jag då vet man ju att det inte kommer att hålla i sig och man nästan väntar på att det ska braka. Men inte idag inte! Tänkte ge mig fan på att inte låta något grusa denna känslan. Så alla energitjuvar, gnälliga jävlar, tegelpannor och hagel – bring it on!

Nu ska kvällen avrundas med en film, fotasmek och ett gott glas rött.

Ha en underbar afton!

 

Kram kram

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam