För alla

Lyxigt välbefinnande

2016/03/01

front1

Åh vad härligt! Idag är det 1 mars och det är ett gott kliv in i våren. Då passar det extra bra att presentera månadens annonsör.

Nagelhörnan i Höganäs

Tre duktiga nagelterapeuter i en mysig lokal på Storgatan. Sitta här en timme och bli ompysslad är verkligen inte fy skit. Bli bortskämd en stund och känna sig sådär snuskigt lyxig.

Här kan du också fixa dina ögonbryn och ögonfransar. Massa sköna produkter för dina händer och din hud. Lite smycken finns också och framförallt – svingoda kolor som man kan smaska i sig – gratis!

Här finns möjligheter för alla typer av naglar. Alla har ju inte långa, starka naglar av naturen men här kan det mesta fixas till.

Här kommer ett axplock av vad jag personligen tycker är snyggt.

Kom ihåg att alla färger och varianter fortfarande passar i näsan. Alltså, peta näsan är fortfarande helt okej, oavsett färg, form eller längd. 

Nu får ni scrolla neråt en stund…

mina

Det lilla egot börjar såklart med sina egna. Med hjälp av lite referensbilder hittade jag på lite själv.

mina2

Detta är helt och hållet mitt eget förslag. Kände mig lite vild and crazy även den där dagen…

annette

blå

fresch

glamour

glitter

tropical

porriga

snyggt

Sedan har vi en ny trend som jag faktiskt tror jag struntar i.

Pälsnaglar! 

päls1

Lite väl magstarkt även för mig. Givetvis ser jag fördelar.

♦ Inget dasspapper – no  problemos.

♦Tråkigt på jobbet? Gå runt och killa dina jobbarkompisar i öronen. Här kan vi även snacka en riktigt nasty ”wet-willy”. Ett av mina gamla paradnummer som går till enligt följande:

Blöt fingertoppen rejält och sedan är det bara att börja dippa i någons öra. Sällan uppskattat men oj så oväntat!

wet

Ögonfransar och ögonbryn

När man ändå håller på och fixar till sig lite så går det också alldeles utmärkt att fixa till sina ögonfransar och ögonbryn på Nagelhörnan.

fransar

Här finns lite att välja på. Volymfransar eller bara sådär lite kraftigare men ändå naturlig look. Underlättar lite på morgonen när man tittar sig i spegeln och åtminstone ser ut som en något sötare ödla. Skönt också att slippa måla fransarna (sparar tid) och framförallt nu framåt våren/sommaren med lite brun bränna i fejset, så är det skönt att bara lägga på lite ansiktskräm och sedan är det klart.

Då har man helt plötsligt frilagt en massa tid att ägna åt annat hår som gärna växer fritt på ställen man inte önskar.

Det är skönt att skämma bort sig själv och pynta sig lite. Jag uppskattar män som också gör det.

Det är väl sexigt med en kille som har fina kortklippta naglar utan fransiga nagelband och skitig sorgkant? Man vet ju aldrig var de där fingrarna hamnar…

Likadant tycker jag att ögonbrynen på en del killar kunde behöva lite ansning. Inte fan är det snyggt med män i medelåldern som springer omkring med ögonbryn som sänder åt alla håll? Många gånger har jag velat fråga vilken amatörradio klubb de tillhör. Okej då, jag har ställt den frågan – med varierat resultat…

Tävling såklart

Håll nu ögonen öppna! För någonstans i mitten på mars blir det tävling och utlottning av fina priser från Nagelhörnan.

Nu önskar jag alla en fin mars månad med vårkänslor som börjar spritta sådär galet skönt i hela kroppen. Skäm bort dig själv och njut. Har du aldrig gjort varken naglar, fransar eller bryn så våga prova!

Kram kram

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam