För alla

Mamma Mia

2008/08/16
Om ni inte har sett filmen Mamma Mia, bara leta upp en biograf som kör den och se den! Bums – nu – vänta inte!
Vilken underbar film. Personen som kläckte idéen att para ihop boken med ABBA-sånger är ett geni! Filmen är full av humor och värme. Faktiskt till och med plats över för lite reflektioner över livet och hur det kan bli på grund av små omständigheter.
Jag, skeptikern nummer ett. En film där man sjunger = skit. Har konstant vägrat tex. Moulin Rouge endast utav den anledningen. Har inte på något sätt ändrat uppfattning om ”sångfilmer” men den här filmen är helt jävla underbar!
Det är med ett lyckligt brus i hjärtat man lämnar biosalongen och man vill genast rusa iväg och köpa en CD med alla underbara ABBA-låtar och bara lyssna och njuta och låta alla känslor bara flöda i hela systemet.
Om man sedan lägger till Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård och Colin Firth (han som spelar Brigitte Jones kille Mark Darcy)  så fattar ju vilken medelålders, småkåt kvinna som helst att filmen är bra. Finns vissa sekvenser som jag lätt kunde ge en årslön för att få ha deltagit i…

Efter filmen:
Tänk er följande…
En småfet kvinna i sina bästa år i en nyinköpt rutig klänning (tydligen modernt), med röda tights, röd jacka och små stövlar som får hela varelsen att känna sig som Peter Pans syrra, Petra Panpizza…
Har avnjutit en god middag med sina vänninor på en trång uteservering och ska lämna stället. I sakta mak krånglandes ut mellan borden. In i baren och betala och sedan ut på gågatan, sakta spatserandes mot bilen.
Jo, då upptäcker två av vänninorna att Petra Panpizzas klänning har hakat upp sig därbak! Detta betyder att hon har ålat sig runt med röda skinkor i vädret på uteserveringen!!! Folk har alltså suttit där och avnjutit diverse godsaker och rätt var det är kommer fucking Petra Panpizzas skinkor farande i värsta jultomtestil!

Hur som helst, filmen var fantastisk.

Kram på er

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam