För alla

Måndag igen

2007/07/02

Trött efter en intensiv men trevlig helg. Mexico var kul men blev dock lite sent och blött (regnade när vi skulle hem) och såklart var man inte direkt spik nykter heller…Svårt efter så mycket goda sommardrinkar hos Alex, Tequilan och diverse annat smått och gott som rann genom strupen.
Lördagen började med regn men blev till slut en jättefin kväll och gjorde att det blev grillning på mitt tak med lite goda vänner. Behöver inte vara så märkvärdigt alltid och i regel blir det som bäst när det är lite spontant och att alla får hjälpa till.
Nu börjar det närma sig semester och eftersom inte ett skit är planerat börjar lite smått panikartade känslor sprida sig inombords. Får fösöka ta tag i det hela och kanske åtminstone lämna in hunden på pensionat en vecka. Känns som om vi skulle behöva vara ifrån varandra lite, har varit lite intensivt de sista veckorna. Brottas med våndan om jag ska åka på MC träff till Skagen eller inte. Samtidigt som det är så himla skoj är det lite av en nära döden upplevelse. Måndagen är ingen bra dag för sådana beslut, oh nej.

Säger det igen och det kan inte sägas ofta nog, vad härligt det är med trevliga människor som vågar bjussa på sig själva. Är så glad över alla knasbollar jag känner!

Kram och ha en fantastisk måndag

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam