För alla

Måndagsfunderingar

2011/08/31

Vad mycket som händer i mitt liv just nu. Varje måndag morgon upptäcker jag något nytt kul som tex. en ny liten rynka i ansiktet. Senaste tillskottet är en liten vinrynka placerad till höger över överläppen. Tidigare har jag bara haft en liten på vänster sida som jag tror har uppstått just där av den enkla anledningen att glaset har hållits med en västerhandsfattning. Nu har jag däremot varit lite flitigare och använt båda händerna vid vinintaget beroende på att telefonluren inte längre sitter fastmonterad i höger hand. Hängde ni med på den?
Nu för tiden sitter jag ju och tindrar i stearinljusets sken och pratar inte så mycket i telefonen av naturliga skäl.

Imorgon är det dags att glida ner till Malmö igen. Ska hålla ett föredrag om hur man säljer. Kanske början på en ny karriär? Verkar som om jag dras ner till Skåne mest hela tiden och jag undrar i mitt stilla sinne om det trots allt är där jag kommer att landa?
Fick frågan idag om jag kunde tänka mig ett tvåveckors jobb därnere och det är klart att jag kan!

Vissa dagar kan jag önska att jag tex. arbetade på en kyrkogård med att räfsa lite löv och kratta gångar. Bara få gå runt där i tystnaden och skrota. Andra dagar skulle jag vilja sitta i kassan på Konsum och bara dra förbi vara efter vara på rullbandet.
Det jag aldrig har önskat är att vara gynekolog eller tandläkare. Inte heller fotvårdspecialist och faktiskt inte heller urolog. Skulle väl vara för att få använda de där extremt långa topsen då – men nä, inte gärna.

Idag är jag rätt nöjd med att bara göra precis det jag gör. Känner mig riktigt behaglig till mods och dagen tenderar till att bli bra på alla sätt och vis. Skönt!

Önskar alla en bra dag och njut av vad den bjuder på.

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam