För alla

Manligt och kvinnligt

2008/08/29

man

I början av förhållandet finns det 2 varianter av män:
Den ena saknar totalt förmåga till någon form av förspel. Pang på och sedan var det över. Det kan skyllas på blyghet, inte tillräckligt full eller tillräckligt full.
Den andra varianten kan vara den vi gifter oss med. I början av förhållandet tar han sig verkligen tid, nästan så man börjar tro att han aldrig ska hitta in. Efter ett tag när vi vant oss vid denna behandling och vi så att säga har fastnat med skägget i brevlådan, då kommer den verklige Egon fram. Han har totalt glömt bort allt vad erogena zoner heter och kommer definitivt inte ihåg var de sitter. Nej, nu jädrar gäller det bara att få saken avklarad, på minsta möjliga tid för sedan måste Egon sova…
Eventuella fler varianter finns men de är bara en utveckling som har skett från de 2 ovanstående typerna. Utvecklingen har i sådana fall skett under pistolhot från en väldigt arg och frustrerad kvinna som har insett att det inte är idé att byta man, då det inte spelar någon större roll eftersom det endast finns 2 grundtyper att välja mellan.
Huruvida den kvinnan är lat, dum i huvudet eller helt enkelt smart – ja, det vet ju bara hon!

Ha en trevlig helg och ta väl hand om ALLA erogena zoner…

Kram kram

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam