För alla

Mitt Vasalopp

2015/03/07

Inte haft skrivarlust och det stör mig. Har haft en formsvacka ”de luxe”.

Varför då? Jo, för att man tillåter människor som står väldigt nära att tugga bit för bit.

Men nu är jag tillbaka igen och ska inte falla i fällan igen. Nu måste jag hitta tillbaka till mig själv. Slut på att racka ner på mig själv och komma tillbaka till ”storformen” igen.

Shit, att ha relationer kostar på men på något sätt vill man inte vara utan dem. Närhet är skönt men när man är ett dumhuvud som jag så låter man det suga lite för mycket.

Jag räknas också! Är så skittrött på att alltid vara så förstående.

Att ha vänner som förstår mig är så skönt. Det bästa är att det aldrig handlar om några jävla filttofflor utan det är hardcore som gäller. (För ev. retards: Inget inlindat skitsnack utan raka rör).

Så. lite smått är jag tillbaka. Känner mig ibland som en clown med tyngder i röven. Knuffar man på mig så åker jag liksom upp igen. Så vill jag vara och har alltid varit. Jag vill vara den starka som alltid finns där för mina vänner och som rider igenom min egen skit med stort besvär – men jag vill alltid resa mig igen.

Nog om detta. I´m back!

Nu ska jag åka Vasaloppet. Har inte tränat särskilt mycket och det har snackats om för mycket plusgrader och det innebär att köra i typ ”smör”.

Har snackat med mina vallare i ”vallarbussen” men de tror att de kan fixa åtminstone ett par av mina skidor. Skönt känner jag. För jag har som vanligt fullt upp med stavarna. Sedan har vi ju den berömda magen…

Jag är ju inte van vid så mycket blåbärssoppa. Och med min mage innebär inte blåbärssoppa – tvärstopp. Mer som nyponsoppa, typ…

Sedan har jag detta året valt en kritvit fantomendräkt och det fattar till och med jag. Detta kommer INTE att se bra ut!

Skit samma säger jag till mig själv. Har iallafall köpt ett skitfint Gustav Vasa skägg på min favoritbutik Buttricks.

Så nu gäller det bara att göra som vanligt.

Köra så det ryker och fokus på att komma i mål!

Lycka till alla som kämpar med ”sina” Vasalopp. Ett tips – lita på dig, din magkänsla och skit i samlingen utanför ”vallarbussen”.

Kram kram

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam