För alla

Mörker

2010/11/02

Mycket just nu som surrar runt. Inte bananflugor dock, de verkar ha flugit sin kos eller lagt sig i ide för att invänta nästa höst. Där kan ni ligga era jävlar för då bor förmodligen inte jag här!

Spännande saker på gång och jag glömmer att pusta ut emellanåt. Mörkret har kommit – för att stanna i flera månader. Känns verkligen inte speciellt upplyftande och en utlandsresa hade varit skönt att se fram emot.
En sak i taget som jag hurtfriskt säger till andra!

Nu får man inte glömma att lyssna på kroppen och vara en tråkmåns som skiter i att städa, stryka och göra annat som är så viktigt för den gnagande ”jag är så jävla duktig känslan”. Är man trött ska man sova, så det så.

Inväntar indianer i vassen och har då en tendens att se allt i mörksvart. När till och med något så otroligt viktigt som att måla om naglarna känns som att bestiga Mount Everest (eller tvingas jobba på dagis en hel dag), då är det dags att inse att man är en trött, grinig, medelålders bitch.

Imorgon är jag med all säkerhet utvilad med nymålade naglar, dammigt hem med mycket stryktvätt men med en glädje och tacksamhet över att jag är frisk!

Kram och godnatt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam