För alla

När man känner sig världsbäst

2017/03/12

 

ettt1Det är så himla skönt att ibland få känna sig världsbäst! Inse att det du gjorde för några år sedan blev ju faktiskt ännu roligare med tiden.

ett

Spara inte på krutet för guds skull, rätt var det är så kan du inte längre vara en vanlig galning.

Så himla härligt, gamla goa vänner och ja, vi konstaterade att det är 20 års vänskap i år. Det är mäktigt. Pratar inte varje vecka men finns där för varandra.

Älskar den härliga frågan i veckan:

– Vill du ha hjälp med något? Ska Stefan ta med sig några verktyg?

– Nej, jag har inget på gång.

Ställ inte den frågan till mig! Det var ju då det började mala runt. Klart som fan att jag hade ett projekt i huvudet och det som skulle upp var ju redan inköpt!

snickaTänk vad härligt ändå, efter hundträning, mat och ölprovning, som sedan gick över i vinprovning – mynnade till slut ut i en helt vanlig ”Ernst – varning”. Så tacksam att jag har även manliga vänner i könsmogen ålder som kan hantera en borrmaskin. Med mina aggressiva (progressiva) glasögon på näbben, så kände vi bara…

Hej uggla tjena mors…  Praise the lord!

mHundrasen nummer ett för mig har alltid varit schäferhunden. Därför är det så härligt att fortfarande träffa och umgås med människor som jag tränat med och fortfarande träffar mellan varven. Jag själv tävlar inte längre och när jag har tävlat så har jag gjort det rejält, blivit uppflyttad, skitit ner mig av nervositet och bara åkt hem och bytt underbyxor.

Men mina härliga vänner Marianne och Stefan, de fortsätter att utsätta sig för tävlandet. Vet inte om de skiter ner sig – hann inte fråga om just det, för vi babblar om så himla mycket annat när vi ses. Och provar öl…

ölisHur som haver, sist de besökte mitt enkla slott så ”råkade” jag hamna i skomakarlådan. Då var det kanske kopplat till lite tragik och oputsade skor eller så var det faktiskt bara så enkelt att det verkade kul just då.

artistJag var slut som artist.

Därför så himla härligt att få välkomna dem idag. Till mitt hem. När jag börjar känna igen mig själv och vi kan prata om precis allt. Vända på varenda sten och bara vara nakna (fast påklädda), och bara vara oss.

Imorgon ska Stefan tävla med sin hund och nä, jag ska inte kliva upp i ottan utan jag kommer lagom till de tävlingsmoment som jag tycker är kul. (Prisutdelningen).

Tacksam och så lycklig över de här stunderna i livet. När man känner varandra utan och innan och bara är…

Då känner jag mig världsbäst!

Tillsammans med människor som känner mig och vet att jag behöver dem. Som också behöver mig för den jag är och älskar mig precis som jag är. Fy fabian, vänskap är bland det vackraste som finns.

Som vi säger till minnet av Thord med sitt tiopack med tubsockar för 9:90.

Denna dag som idag

Javisst ja, Mello…

Vi har dock haft vår egen dag/kväll/natt av oförglömliga klassiker.

Kram kram

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam