För alla

Nätshopping is da shit!

2013/09/26

GuldbyxornaVarför?

Varför skulle jag mitt pucko klicka på min egen annons från Nelly.com? Lite lugnt på jobbet och skulle bara ”glutta” lite på lunchrasten. Har en tendens att vara lite impulsstyrd mellan varven. Detta medför dock  mycket trevliga spontana upplevelser mellan varven, och ibland även lite utrymme för eftertanke.

Där var stora delar av fredagens lön redan intecknad och jag som både ska till Prag och Spanien på samma lön?

[divider]

Men kolla så jädrans fina grejer jag har shoppat!

Inte så färgglatt direkt men jag gillar svart och mörka färger. Känner mig som en clown i färgglada kläder.

Kimono

Lång tröja

Kolla in hemsidan nelly.com

Se till att ha gott om tid. Trodde inte det fanns så himla mycket där och nu ska jag inte gå in där fler gånger idag iallafall…

Hangover[divider] Har även varit inne på Apollos hemsida och tittat på resor till Kuba. Men det fanns ingen resor över jul som passar (tack gode gud),  för syrran har sagt att jag måste vara hemma på julafton.

Ja, idag har jag verkligen spenderbrallorna på mig. Lite gott med höstkyla och att få ta på sig lite mer kläder och framförallt få köpa lite nytt! Mår helt enkelt förträffligt idag och då brann det till i plånboken!

Nu är det färdigklickat för idag mina vänner. Nu jag jag njuta av mina härliga inköp och invänta leveransen. JA, det är som jag alltid har sagt: Det går att shoppa sig lycklig!

Kram kramHalsband

Armband

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam