För alla

Normal dag – ingen skämskudde

2011/09/20

En hel dag utan pinsamheter – skönt. Är helt klart på rätt väg.

Jag är en bortskämd liten livsnjutare som har städerska och såhär dagen innan hon dyker upp så springer jag runt och plockar undan lite. Och ja, det är helt vitt. Finns ingen anledning att lura staten så länge RUT-avdraget finns. I detta fall är mitt samvete vitt som snön på en alptopp.
Imorgon när jag kommer hem från jobbet luktar det och är rent överallt och förhoppningsvis har högen med stryktvätt också krympt en smula.
Jag är en smart liten jävel som placerar min egen stryktvätt överst. Tycker C har så lite och lätta kläder att stryka så han fixar det själv i ett nafs. (Min högst personliga åsikt).

Har nu lyckats lura honom i flera månader att jag inte för allt i världen kan få in i huvudet hur den nya tvättmaskinen fungerar. Det är så härligt att våga stå för att man är korkad. I detta fallet får han gärna annonsera ut hur otroligt korkad jag är.
Tänkte ett tag att jag skulle göra samma sak med den nya damsugaren men insåg snart att det var ett alldeles för simpelt trick.

Om vi nu skulle skaffa en ny kaffemaskin kommer jag även där att spela totalt – korkad!

Kvinnans list har alltid övergått mannnens förstånd. Så sant, så sant och om kvinnan ibland bestiger mannens stånd, ja då får hon gärna vara hur korkad som helst!

Ha en underbar kväll, nu ska jag plocka vidare!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam