För alla

Nostalgitripp

2009/07/11

Har inhandlat Gasolins dubbel-cd och jag är lyrisk!
Vilken nostalgitripp, vilka känslostormar som har rivit runt och hjälp vad jag har lipat till Laenges hjem…
Inte av sorg direkt utan mer en glädje över att man hamnar i exakt samma sinnesstämning nu som då. Man tänker på allt som har hänt genom alla åren och jag vill inte för ett ögonblick slopa en endaste sekund av allt jag varit med om. För det är precis allt det som man varit med om som formar en för framtiden och gör en till den personen man faktiskt är.

Skönt att jag fortfarande har ett rikt känsloliv även om det ibland känns som det ska ta kål på mig. Impulsiv och vill så gärna att människor runt mig ska förstå hur otroligt härligt det är att hänge sig. Visst, jag skrämmer skiten ur många på vägen, men jag är jag. Take it or leave it!

Kan även varmt rekommendera Michael Jacksons dubbel-cd som också slank med…
Lagom full, lagom tjock och lagom omsvärmad och få dansa till Beat it – kan det bli mycket bättre?

Har stora problem att packa, som vanligt. Imorgon Göteborg över natten sedan hem och ladda om i väskan för en längre tripp till Höganäs. Där är det redan ordnat med lite party och tänk det är precis vad jag behöver just nu. Hundledigt, jobbledigt, få bli lite ompysslad och få pyssla om. Ska fixa en underbar grillmeny till tisdag kväll och skämma bort min underbara vän som låter mig komma när som helst och bara vara – just mig själv!

Ta nu chansen att vara riktigt lättjefull och strunta i alla måsten och hänge er åt det ni vill för stunden. Köp den där skivan, läs den där boken, ring det där samtalet och för bövelen, glöm inte att sms:a – på fyllan!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam