För alla Frisk eller Sjuk Humor Resor

Nu är ni väl nöjda bonnjävlar?

2012/06/25

Precis såhär känner jag mig idag. Blöt, omtumlad och totalt snurrig. Vädret är bajs för att uttrycka det milt. Känner mig väldigt lustig och undrar om det kan vara fullmåne på gång?

Känner hur det rycker i hörntänderna och hur händerna börjar bli lite ludna. Direkt blodtörst lider jag inte av ännu men det kan ju bero på att jag redan har fullt utvecklad PMS för att uttrycka mig på ett vackert sätt.

Inte på något sätt ilsken i humöret utan mer åt det timida hållet med inslag av uppgivenhet. Lider med alla som har semester nu och som inget hellre vill än hänga på stranden och bli bruna. Visst det är fullt möjligt att vara på stranden och bli brun men då lutar det mer åt gyttjebad.

Förstår att jag börjar bli lite till åren kommen då jag tänker på mina pelargonier i blomlådorna som kommer att ruttna bort. Behöver inte ens fundera på hur långt ut i vassen jag behöver stå i sommar för den kommer jag ändå att tillbringa i regnställ och fleecejacka.

Ja, jädrar vilket upplyftande inlägg. Tror jag ska gräva ner mig i sängen med en god bok, en varm C och fundera på alternativa transportmedel under morgondagen.

Kram kram och skulle ni höra talas om något knubbsälsaktigt som plaskat runt i natt och ylat, så är det med all säkerhet jag som fått ett totalt (väder)spänningssläpp…

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Helene 2012/06/25 at 23:00

    En god bok och en god säng och en god C. Alla goda ting är tre 🙂 Känns som om du har det rätt bra ändå.

  • Leave a Reply

    Protected by WP Anti Spam