För alla

Nu jädrar i mig spritter det i kroppen!

2017/04/03

Jag tror minsann att jag har drabbats av vårkänslor! Det är väldigt trevligt må jag säga och jag hade faktiskt glömt hur härligt det är.

Nu börjar man höra mullret från motorcyklar som får håret att resa sig i nacken. Vet ju precis hur det känns, den där allra första rundan på våren. Då saknar jag min pärla och den där helt euforiska känslan när man startar upp och det fullkomligt vibrerar i hela kroppen av välbehag. Får invänta den lille röven som är sugen på att ta mc-kort och köpa Harley. En liten runda får han minsann bjussa morsan på! Har han tur kommer jag tillbaka med hojen…

Men det finns annat man kan njuta av som gör att det vibrerar i hela kroppen och det ska ni veta, det gör jag! (Sug på den)…

Så trevligt att dejta i min ålder. En vanlig fredagskväll käkar man lite skaldjur och knäcker några flaskor vin och tar blodtrycket. Hur mysigt och trevligt som helst!

Hämta kraft

Det kan man göra på många sätt (ja, jädrar i min lilla låda), och något som också är oslagbart just denna perioden är ju att ladda batterierna i naturen. Känslan när understället, mössan och vantarna kan lämnas hemma och vetskapen att våren precis börjat göra sitt intåg. Allt bara ligger framför och väntar som ett smakrikt smörgåsbord.

Sitta på en stubbe och fundera över sina sköna hyss en stund gör inte ont någonstans.

Har ju min ständiga följeslagare, den håriga prylen med mig och den måste också ha drabbats av vårkänslor för hon är pigg som en LSD-trippad scudrobot.

Allt har en baksida

Jajamensan, våren kommer inte bara med glädjeämnen. Nu har de spetsröviga kommit ut igen efter vintervilan.

I sina fantomenkallingar ligger de i bredd och bara är så jävla spetsröviga…

Det finns bara en typ av tvåhjuligt fordon som det är häftigt att ligga i bredd med och ockupera vägbanan, och det är ett gäng motorcyklar. Punkt slut.

 

Fy fabian vad bra jag ändå har det…

Kunna njuta av Smålands förbaskade men ändå härliga barrskog och samtidigt ha kusten, öppna befriande vidder och havet. Det enda som förmörkar det hela är ju dessa förbannade insekter. Än så länge inga älgloppor men jag vet ju att de kommer. Orm är också något som är superäckligt och jag fattar inte hur i hela fridens namn jag har vågat ligga i mossan och kravla under åren när man tränat hund. Skulle aldrig få för mig att ligga där och filosofera idag.

Kommer ihåg när jag frös in soffkuddarna ifall någon liten loppjävel behagat flytta in där.

Leva i nuet

Nu tänker jag suga fast i den här känslan så mycket det bara går, för det är ljuvligt. Efter månader av förkylningar och annat elände så är det skönt med lite spritt och sprutt i kroppastollen. Det är till och med så illa att jag snöat in på en låt från Melodifestivalen så den kommer här. Håll tillgodo och njut…

Kram kram

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam