För alla

Nyfångat

2010/11/09

Då har man fångat in ännu en konstig människa i vår herres hage. Den ”nya” lasermannen…
Fina bilder på honom idag i våra kvällstidningar. Påminde väldigt starkt om Gollum i Sagan om ringen och det är väl ingenting man går igång på direkt. Man undrar var alla stollar kommer ifrån? Det måste har blivit fler av den varan för nu tycker jag att det är var och varannan dag som folk använder skjutvapen och knivar. Är det här människor som inte fick lära sig som barn att man aldrig springer med en sax eller att det inte finns någon anledning att bära kniv om man inte har finskt ursprung?

Jag känner mig faktiskt äckligt normal och hoppas innerligt att vi inte blir för avtrubbade av alla dårar vi möts av i media. En del människor kan inte leva fritt ibland oss, så är det bara. Det får någonstans dras en gräns. När man på allvar pratar om att en sådan som Flink ska släppas ut vad det lider, så undrar jag om inte den psykolog som anser det borde spärras in?

Visst alla förtjänar en andra chans, men har man tagit en annan människas liv då är väl samtliga chanser ändå förbrukade?
Är det inte bättre att folk som har så stora och sjuka problem hålls inspärrade, medicineras och ändå på sitt sätt kan leva i en någorlunda dräglig tillvaro?

Man kan inte be en lam börja gå eller en blind att börja se. Det är dags att vi inser att alla är inte lika och alla kan inte leva efter samma principer.

Nu ska jag ta mitt snusförnuft och förflytta mig till sängen. Dags att lösa lite korsord och bete sig som en vuxen.

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam