För alla Humor Resor

O-roliga dagar

2012/06/04

Shit alltså, här har jag gått i flera dagar och oroat mig för dagens tandläkarbesök när den nyproducerade framtanden skulle monteras in. Då är den i fel färg och den tillfälliga tanden limmades fast igen. Inte heller gjorde det ont och tydligen ska det inte göra ont heller. Snabbt in – snabbt ut och all oro helt till ingen nytta!

Vad har jag lärt mig av detta? Jo, att aldrig ta ut något i förskott och sluta känna oro för det som komma skall. Skönt, nu har jag präntat in detta för sista gången.

Idag har handpenningen på vårt sommarhus gått iväg och en spis har inhandlats på Blocket. C vill även köpa en bäddsoffa på Blocket men jag är lite tveksam. Har lite äckelkänslor för detta att inte veta vems stjärt som har suttit där och fjärtat. Kanske har även annat smått och gott inträffat i en begagnad soffa men det går ju faktiskt att lägga över lite snygga filtar. Då vi har tänkt hyra ut huset så kommer det ju ändå att bli främmande stjärtar i min soffa så kanske får jag ge mig på detta.

Bra också om C kan få bestämma lite så han känner sig manlig och som herre i huset –  fast vi kvinnor vet ju hur det är på riktigt med besluten som rör hemmet…

 

 

 

 

 

 

Känns helt overkligt att vi har köpt ett eget hus vid kusten. Hoppas nu att vi får leva och vara friska jätte, jättelänge så vi får njuta av det under många herrans år. Bäst att börja köpa Becel bordsmargarin, inte äta konserverad mat (bisfenol A), trycka i sig Omega 3 och lite artrosmedicin så vi håller oss spänstiga och gnisselfria…

Nej, nu får jag sluta oroa mig för att vi ska kola i förtid också. Det var ju precis såhär jag INTE skulle göra. Inte ta ut något i förskott…

Idag har jag verkligen varit oroande orolig och hoppas att detta har gått över till imorgon.

Soffmys och lite kvällsmat står på programmet och sedan ser jag fram emot en skön natts sömn. För att orka möta en meningslös tisdag…

Kram kram från en riktig liten muntergök…

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Zarah 2012/06/05 at 20:09

    Min dag idag har varit kul, kommit hem från vårt grannland efter ett par månaders tid där och bläddrat igenom lokalblaskan. Fann en artikel om dig, minns inte varför du omskrevs… men minns att jag skulle kolla in din blogg…

    Kommer att hålla ett öga på vad som händer här… 🙂

    Hälsar en annan tant i samma stad

  • Leave a Reply

    Protected by WP Anti Spam