För alla

Oh what a night…

2017/05/03

Jag har så enormt mycket flyt nu…

Svintrött igår och såg fram emot en god natts sömn på mammas soffa. Där får man ligga i en lite speciell rodelställning på rygg och liksom valla upp ena skinkan mot ryggstödet. Annars är det risk för att man ramlar ut och det har hänt. Brukar i regel börja med att armen faller över kanten och sedan hälls liksom resten av kroppen med ner på golvet.

Okej, efter diverse bök lyckades jag till slut somna för att några timmar senare vakna i givakt. En hög röst som babblar och babblar på halvknackig svenska. Först tänker jag att nu har morsan fått på radion i rummet bredvid, miss i nassen. Nä, då visar det sig att det är grannen mitt över gatan som står i sitt fönster och röker och pratar med någon i telefonen. Efter ca 40 minuter var han färdig och då var jag klarvaken.

Lyckas till slut somna om igen och väcks efter ytterligare en stund av två kineser som bråkar utav helvete utanför på gatan. När det var avklarat då minsann kör timmerbilen in…

Bara lilla mamma som kört igång hela gomseglet. Ja, efter det så var det halvslummer och sedan ringde väckarklockan. Då var grannen i farten i fönstret igen med cigaretter och telefonsamtal. Så idag kan vi snacka snömos i hela skallen. Men som vi lite käckt säger – det som inte dödar, det härdar! Blodtrycket har nog iallafall nått ”all time high” för jag har små dansande svarta pluttar i hela titten. Nåväl, är åtminstone snygg i håret, solen skiner och det är varmt och gott.

Mitt liv känns som en scen ur filmen Gökboet.

Ha en underbar lillelördag och njut av det vackra vädret. Personligen ska jag sätta mig på mammas balkong iförd tvångströja och spela mungiga med tårna…

Kram kram

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam