För alla

Oväntade och väntade besök

2014/11/06

besökVilka härliga och kraftigt ohärliga dagar det har varit!

Jobb, jobb, jobb och väldigt mycket kul, kul, kul.

Trött, trött, trött men sover så fort jag får en chans (och har lust eller helt enkelt tuppar av).

 

jehovasBesök av Jehovas Vittnen (ja, inte alla tror jag), som när jag förklarat kvickt och lätt att jag inte var intresserad dröp av som en avlöning. Undrar hur det kom sig att de gav sig så lätt? Den ena gubben hann inte ens få upp hela Vakttornet (deras reklamblad) ur sin väska.

Kan det ha berott på att jag kom ner i min leopardmorgonrock? Att den håriga prylen fullkomligt blodtörstade i sin hundgård eller att det helt enkelt står på grinden:

varning

När de gick kom det ur min mun liksom helt av sig självt: – Ja, krya på er.

– Varför i hela fridens namn sa jag så?

– Därför svarade jag mig själv.

Besök av min datanörd

Som även hjälper mig att passa den håriga prylen när jag måste ge mig ut i den hundfria världen. Vi (fast mest nörden)  jobbar sig nätterna igenom. Nu är det ny företagsfilm på gång och som vanligt övergår den digitala världen mitt förstånd. Men någonstans bland god mat, vin och ost möts våra klibbhjärnor och resultatet brukar bli i toppklass. Vet i fan, ärligt talat när den människan sover.

Datanörd

Söndagsutflykt

I söndags skolkade jag från gudstjänsten och åkte till Mat & vin mässan i Göteborg. Jag avnjöt allt jag kunde komma över, inklusive lite kändisar i vanlig ordning. Jag är så kallad star-strucked. (Googla på det den som orkar)!

eddie

Först ut Eddie från Glöd Bistro & Lounge i Höganäs. Tillsammans med sin vapendragare Eddie Two.

Markus Fredén från Årets Mästerkock 2013. Supertrevlig och otroligt kunnig och inspirerande gällande vin från Ricossa.

Markus Fredén från Årets Mästerkock 2013. Supertrevlig och otroligt kunnig och inspirerande gällande vin från Ricossa.

Sedan har vi snubben hela dagen. Paolo Roberto. Endast tre äpplen hög och väldans trevlig.

Sedan har vi snubben hela dagen. Paolo Roberto. Endast tre äpplen hög och väldans trevlig. Bilden lite suddig på grund av allt jävla kokande pastavatten. Pasta hit och pasta dit…

toalettbesök

Efter allt provsmakande och provdrickande slank vi helt enkelt in på en helt annan mässa och begrundade våra hyss…

Panik i kubik

Sedan kryddar vi till de senaste dagarna med lite stress, stress, stress. Mässa på gång när allt ska klaffa. Vår tid att stå på scenen och göra ett gott intryck. Förarbetet är nu nästan klart och nu ska allting komma på plats och bara funka. Det värsta i vanlig ordning är den förbannade väskan som ska packas. I år ska jag definitivt inte köra med ”håll in magen och även röven strumpor” som gör att man inte ens kan gå på toa. En kvart för att få ner skiten, ett par minuter att uträtta ärendet och sedan ska skiten upp över hela härligheten igen. Nu snackar vi I-lands problem, i kubik.

Den som inte har förstått hur jobbigt det är att vara knubbig och småfet kan göra det nu!

knubbig

Vädret då?

En årstid jag gärna kunde skippa. Mörker, mörker och åter mörker. Visst ser jag en fördel att bo söderut då vi ännu inte haft nattfrost, men mörkt och murrigt är det trots allt. Som tur är har jag fått mina fantastiska ”pekfingervantar” som jag kan använda på min telefon med ”touch” funktion. Alltså vantar som funkar på displayen. Ja, det gäller att hitta de positiva tingen här i höstrusket.

Ska förmodligen inte heller åka till Indien denna julen och det innebär att tarmpaketet kommer att hålla sig något så när i en normal situation. Innebär också att jag för första gången på många år ska julpynta! Jädrar vad tomtar här ska finnas på loftet!

Klart slut från mig och några dagar mitt i livet. Ta hand om er och glöm nu inte att börja stressa inför julen och alla dess måsten. Se till att fikonen är torkade och dadlarna upphängda. Pillade apelsiner med nejlikor och glögg i lucians skägg.

tomte

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam