För alla

Per!!!!

2007/01/15

Nu har Per hälsat på hos oss. Liksom Gudrun gjorde han inte så mycket inverkan just på vårat liv. Vi har haft ström hela tiden och taket ligger kvar på huset. Men andra har ju drabbats lite mer. Kompisen ringde från jobbet och det var strömlöst hemma. Kan krångla till det lite när man bor på landet och toalettbesök är ju något som vi alla drabbas av. Nummer 1 är  inga större problem men när nummer 2 knackar på dörren är det trevligt att kunna spola…
Undrar vem som hittar på dessa namnen på stormarna. Finns det någon logik bakom namnvalet eller är det en intern tävling med fina priser på SMHI? Fantasin kan ju diskuteras, Gudrun och nu Per! Hallå kunde man inte tänkt sig Gunnar istället? Hoppas inte den saten som guggade sina geniknölar och döpte den till Per har fått några bestående men efter sin insats…
I övrigt finns det mycket att önska beträffande vädret. Vet att man inte ska gnälla men nu är det faktiskt riktigt knäckande med detta förbannade mörker. Okej, jag vet att solen sken både i fredags och lördags, det var ljuvligt men jag vill ha mer LJUS!
Julen är utdansad och stjärnor och ljusstakar nedpackade i sina lådor. Ett helt år till nästa gång, undrar vad detta året ska ha med sig? Hoppas det blir ett bra år, inga sjukdomar och att alla nära och kära får ha det bra.
Äldsta sonen har flyttat hemifrån och det är med blandade känslor. Känns skönt och roligt för hans skull att få börja leva sitt eget liv men samtidigt känns det lite tomt. Nu är det en mindre att reta sig på…
Kanske blir det ändå så att kontakten djupnar när man inte lever på varandra och det blir nog roligare att träffas också. Då har man liksom valt det själv. Hoppas det kommer att gå bra för honom (vilket jag inte betvivlar en sekund) men jag är lite orolig och hönsmammig såhär i början.
Det lilla pyret ligger och sover i sin bur efter sitt sedvanliga morgonrace. Hittills idag har vi hunnit äta lite hallmatta, spritt ut våtservetter i hela lägenheten, bajsat en liten kludd i vardagsrummet samt lite vanligt nafs i fötter och händer.
I lördags var vi och miljötränade i ridhuset. Klubben har inomhusträning där två timmar varje lördag. Hästbajs är så gott! I veckan ska vi börja vår valpkurs, ska träna privat för en kompis. Känns jätteroligt och det ska bli så spännande att se vad den här hunden går för. Gäller bara att inte ha för bråttom och inte ha för höga krav på sig själv och hunden.
Ha nu en underbar dag och jag hoppas att han där uppe tänker tända lampan snart!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam