För alla Humor

Princess of darkness

2012/08/27

My dreams comes through! Ja inte alla – än…

Men en stor dröm jag haft i många år har slagit in, såklart på grund av egen kraft och en lagom dos av stollighet och tur. (Bäst att nämna ”tur” så man inte upplevs som självgod)…

Jag, den håriga prylen, cigg, musik, en petflaska med lite gott rödvin i innerfickan (hade ingen ryggsäck på lut och tyckte det verkade jobbigt att springa runt med en handväska på stranden), och en näve jordnötter i fickan.

Sju minuters promenad ner till stranden. Inte en käft så långt ögat når (ja, det är ju givetvis mörkt, så en och annan käft kan ju ha varit i närheten). Jag som är så himla insektsrädd slår ändå ner mitt frodiga arsle i sanden och drar på min musikspelare, ”unlockar” petflaskan, tänder en cigg, förankrar den håriga prylens koppel runt benet och bara njuter. Ville gråta av både glädje och sorg men lyckades bara pressa fram en tår och insåg sedan, jag gråter väl för fan när jag vill!

En fyr sveper sin ljuskägla över havet på håll och vågorna kluckar med jämn takt mot stranden. Den håriga prylen spejar hela tiden med öronen på spänn men lägger sig med jämna mellanrum bredvid mig och känslan av total samhörighet och lugn fyller hela mitt hjärta.

Detta har jag drömt om i så många år och nu är det verklighet! Så besynnerligt, så härligt, så overkligt.

Visst klockan är mycket. Men hur många gånger har jag inte suttit på en fest vid denna tiden? Visst har många fester gett mig mycket men den här stunden är just nu bland de bästa jag haft. Så ofattbart att jag kan göra detta – nästan när jag vill. Känslan är helt sjuk.

Jag tackar gud eller vem det nu är som har det största fingret av dem alla – att jag fått denna möjligheten och vettet att förvalta åtminstone någon av dessa stunder av total frid och lycka.

Kram från tjockatantenistan som transformerades till ”the princess of darkness”

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam