För alla Humor Resor

Regn och rusk och datasnusk

2012/05/12

Hjälp, datanörden är här igen!

Som tur är kom hon inte förrän idag lördag så fredagskvällen kunde tillbringas i soffan – sovandes…
Två filmer varav jag såg tio minuter på den första. Lite svårt att recensera filmerna då. En fördel är ju att det inte gick åt så värst mycket smågodis.

Idag lördag har vädret varit underbart. Mitten på maj och hela 7 grader varmt!!!! Åkte ut med den håriga prylen till skogen och tog med en fjantig keps ifall det skulle börja regna. Jodå, det gjorde det med besked. Strilande ösregn och en fjantig keps? Det brukar heta att sjön suger – det gör en fleecejacka också.

Den håriga prylen älskar alla väder och jag ska erkänna att det som höll mig kvar i skogen förutom hennes lycka, var vetskapen om att jag skulle slippa dammsuga om jag höll mig borta tillräckligt länge. En kvinnas list kommer alltid att övergå mannens förstånd. Så med andra ord, en blöt fleece kontra en illaluktande dammsugare – hur svårt kan valet bli?

Sedan dök nörden upp…Dags att plocka fram datorn för mer undervisning i marknadsföring på internet. Sökmotorer, nya konton, nya lösenord, avatarer och fan vet vad. Hon klickar och klickar med musen och i mitt stilla sinne undrar jag om hon robbar mina bankkonton. I vanlig ordning försöker jag lätta upp det hela med att servera henne lite goda drinkar och idag blev det Bacardi Razz med Sprite och frusna bär. Det gillade hon allt, så kanske hann hon inte med alla konton…

Såklart älskar jag henne och är tacksam för den resa hon tar med mig på. Som morsan alltid sagt – kunskap är aldrig tungt att bära. Jaså? Mitt huvud känns jättetungt och sprängfyllt. Jag tror jag börjar få musarm, röven börjar likna ett dasslock av allt sittande och axlarna har bytt plats på kroppen och sitter nu strax under öronsnibbarna. Är även livrädd för att synen ska ta stryk av allt gluttande på skärmen. Jag vill inte ha colabottnar!

Men snart ska jag sänka henne med en sista drink och ladda upp inför morgondagen.

Då ska jag träffa en annan kär vän, Sean Banan! Skiter i att det råkar vara barnens dag i Huskvarna Folkets Park. Ser naturligtvis till att komouflera det hela med att hänga på syrrans minsta grabb som också älskar att skaka rumpan till Sean Banan.

Ha en fortsatt härlig kväll, mer drinkar åt folket!

Kram kram

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam