För alla

Romprovning

2013/03/28

Japp, då var det påskhelg igen. Verkar som det inträffar varje år. Inleddes på ”dymmelonsdagen” med romprovning på Glöd i Höganäs. Lite lätt febrig och hängig men med lite Alvedon och positiv inställning fixade vi det också! Smakade 4 olika sorters Rom som alla finns i Systembolagets sortiment.

DSCF6569-001

Duktiga somaliern Box in Bag…eller, nä jag vet att det heter sommelier och hon heter Christina och hennes företag heter Box in Bag.

Tjockatantenistan på romprovning

DSCF6579-001Mycket trevligt sällskap, många goa skratt och ja, jag skötte mig exemplariskt. När det handlar om sprit så fjantar man minsann inte till det.

DSCF6572-001

Provningen avslutades med middag. Wallenbergare i sällskap med rätt grejer: potatismos, gröna ärter, skirat smör och rårörda lingon. Satt som en smäck!

Tack till Carlotta och Henrik för en mycket trevlig och lärorik kväll. Håll koll på onsdagarna hos Glöd Bistro & Lounge, alltid något på gång!

Rum Plantation Grand Réserva, Barbados (art.nr på bolaget 10310). Min absoluta favorit och den inhandlades idag. Busade dock till det lite och gjorde en variant av Rumpunch (blandade den med lite goa fruktjuicer), stjärttorsdagen till ära.

Det gick det minsann åt idag då jag har sotat pannan, rensat i källaren, varit på soptippen och ägnat mig åt andra ”manliga” saker. Anledningen till detta är att sambon ligger nerbäddad i influensan, annars hade jag nog ägnat mig åt min vanliga viktiga syssla – projektledning.

Imorgon om inte influensan har tagit även mig i sitt våld ska jag ägna mig åt kvinnliga saker som att fila naglarna, ta ett fotbad och förfära mig över mina skitiga fönster. Åh, dricka lite Rumpunch också såklart!

Ha en underbar stjärttorsdag och håll koll så du inte har en Judas i din vänkrets. Det kan gå käpprätt åt skogen, tänk på Jesus som minsann inte kommer att ha det så kul imorgon (igen),

Kram kram

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam