För alla

Saggig och seg

2008/10/27
Lite seg och saggig efter helgen. Fredagen i Göteborg var trevlig men blev väldigt sen (eller tidig). Det förde med sig det goda att lördagen blev relativt tidig i säng och söndagen kunde inledas med 4 timmars hundträning i konstant ösregn.
Jävla land!

Försöker att hela tiden peppa mig själv och hålla styr på tankarna. Det är kämpigt många gånger men jag är så övertygad om att det kommer bättre tider. Jag måste bara bryta ett tankemönster och beteende som jag levt med i många år. Jag behöver inte vara uppslukad av någon annan än mig själv och det känns så konstigt och ovant.
Känslan av att känna mig ensam och övergiven pendlar. I natt har jag sovit ordentligt och sluppit vargtimmarna från halv fyra ungefär. Tankarna blir väldigt stora och hotfulla vid den tidpunkten på morgonen…

Livet är fan i mig ingen räkmacka men egentligen har jag ju så mycket att vara tacksam över och det är nog bara insikten om mitt nya liv som bara måste få sjunka in ordentligt.

Ha en fin kväll!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam