För alla

Sätta ett avtryck

2017/07/03

Att marknadsföra sig själv är ju egentligen något vi alla ägnar oss åt dagligen.

Och vi lämnar avtryck, vare sig vi vill eller ej. Jag vill gärna lämna avtryck och blir så glad för varje ny följare som gillar tjockatantenistan.se

Så sjukt härligt ego är jag minsann!

Har funderat mycket på vad det skulle innebära för min blogg om varje följare ordnade in varsin ny följare. Vad jag skulle vilja ge för att visa min uppskattning?

Det har surrat mycket i planeten ska ni veta.

• Kondomer med texten: Töm och glöm

• Trosor med inbyggd blöja. Den perfekta ingrediensen i det övriga partykittet för alla underbara damer i mogen ålder som har lite svårt att hålla igen på kisseriet. Då kan man studsa runt på 80-tals discot och bara känna sig – absolut torr.

• Röntgenglasögon vore ju såklart helt fantastiskt. Bara att gå runt på ICA på fredagseftermiddagen och insupa diverse härligheter medans man handlar lite gottigott gott till helgen. Såklart har det slagit mig att det finns mycket man inte skulle vilja se och då blir förmodligen varukorgen förbannat tom…

Förutom om man befinner sig på Systembolaget, då hade den blivit överfull. Hem och drängsupa för att förtränga alla eventuella vidrigheter som uppdagats i de där röntgenglasögonen.

Hur marknadsföra sig?

Såklart vad gäller att marknadsföra sin blogg är sociala medier ett absolut måste. Även företag och föreningar kan på ett tämligen enkelt och billigt sätt marknadsföra sig där. Skapa intresse och förväntningar genom att ha tex. olika tävlingar. Aktiviteter som lockar läsare/kunder att engagera sig är alltid bra. Det skapar återkontakter och man knyter band. Att få känna sig delaktig och uppskattad är något alla hyfsat normala människor gillar.

Men visst fasen är det roligt att ta fram en egen produkt? Med sin egen logga/bild på? Att fysiskt kunna hålla den i handen och helst av allt – använda den till något trevligt? Finns faktiskt företag där det inte kostar skjortan att få till något bra.

Godis och choklad i alla dess former är i regel uppskattat av alla.

Kanske en supersnygg egendesignad bag-in-box hållare?

Alla varianter är kanske inte så supersnygga och den här kanske passar bättre till en bag-in-box vodka?

Avslutar med en alldeles strålande idé som min äldsta son faktiskt kläckte. Du som regelbundet säljer varor till samma kunder men vill knyta dem ännu mer till ditt företag. Tänk dig att du tar fram en egendesignad ring med din logga på. De kunder som har på sig ringen när de fysiskt kommer och handlar av dig får tex. 10% på utvalda varor eller hela sitt inköp. Så himla fiffigt tycker jag. Nästan lite spännande, som att springa omkring med en fantomenring…

Finns så mycket man kan göra. Finns inga begränsningar och till och med en badboll kan vara helt underbar.

Så sätt igång och kläck idéer vetja!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam