För alla

Say no Moore

2017/05/23

Jaha, då har en ”snyggve” tagit på sig träfracken idag.

Roger Moore och han uppnådde den digra åldern av 89 år.

Får ändå medge att människor som åldras med stil har pluspoäng, och det kan man väl ändå säga att han gjorde.

Huruvida han var den bästa James Bond vet jag inte om jag skriver under på men han stack ju inte i ögonen direkt.

Idag har jag upplevt så mycket ”old ugly people” så mindre än hälften hade räckt. Måste man verkligen totalhaverera bara för att man är äldre? Gör det något om man kanske drar en kam genom håret, ansar de värsta morrhåren som växer på både haka och i snoken?

Och vem fan har sagt att beige nylonstrumpor är ett måste för alla över 70?

Visst man ska inte skjutas och sådant trams men visst är det lite manligt med en ”pickadoll” i näven (och i brallan)…

Helgonet i sin P1800 var ju väldigt trivsamt. En sådan hade jag gärna haft i min ägo om jag hade fått med mig ”mekargenen”.

Snobbar som jobbar gjorde inte heller ont någonstans.Ja, det går att åldras med stil. Har man bara lite roligt och får skratta ofta, gråta sällan och följa sitt hjärta och vara lite lagom ”crazy” så tror jag faktiskt det går. Och som sagt, allt ligger i betraktarens ögon.

Jag tycker iallafall att han var stilig även som ”gubbe” och förmodligen såg även han ut som ett ”madrassfejs” på morgonen men efter en halvtimme brukar ju det mesta ha rasat på plats.

Vila i frid ”snyggve” och tack för all underhållning.

Nu ska jag leta upp en gammal Bondfilm och gotta mig. Som tur är slipper jag glida ur beige nylonstrumpor och sticka mig på hakhåren när jag kör en runda med tandborsten i truten. Ha en go kväll och se fram emot en ljuvlig ålderdom!

Alla har vi nog en egen Moore i vår närhet, det gäller bara att våga öppna ögonen och njuta av utsikten.

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam