För alla

Semester

2013/11/15

SemesterSå var en jobbig men kul arbetsvecka slut. Ont i fötterna men mest trött på mig själv…

[typography font=”Lobster” size=”18″ size_format=”px”]Kan man ta semester från sig själv?[/typography]

Nä, så farligt är det inte men det blir att man rapar lite samma saker hela tiden och med tanke på hur otroligt många besökare vi haft i vår monter så har jag pratat och pratat och pratat.

Inte så mycket snusk och tokerier men lite. Svårt att låta bli när jag tycker allt under midjan och allt som får folk att bli lite härligt skära och glada om kinderna är skitfestligt.

Förutom jobb en trevlig kväll på restaurang Aqua i Jönköping. Deras lamm med chevrémos och blåbärssås är helt jävla fantastisk. Sedan att ägaren Josef får oss att känna oss lite V.I.P (för ev. retards=Very Important Person. På svenska: Världens bästa gäster), gör ju inte saken sämre. Han fixade och donade fast det egentligen var fullt den kvällen. Heder!

Mina kära arbetskamrater har ju också förgyllt stämningen. Yngsta sonen som arbetar på samma plats är ju på något sätt redan inkörd i mina spår. C har inte heller så svårt att leverera dumheter som man kan fnissa gott åt.

Sedan har vi haft extern hjälp i montern som inte heller har gjort ont. Underbara E som är en härlig människa med hjärtat på rätta stället och glimten i ögat. Gillar stenhårt att jobba med henne och vi har redan dragit upp riktlinjerna för lite avslappnade kuligheter i vår monter inför nästa år.

Mina nyinskaffade skinn/gummibrallor funkade också fint. Lite småsvettigt i grenen framåt eftermiddagen men bekväma och framförallt lite cooooola….

Kapslade in småfisarna bra och visst var det lite trångt i linningen men vad gör man inte för att vara lite cooool…

Cyberspace i all ära och smidighet vad gäller kontakter och samtal, men möten i verkliga livet är ändå nummer 1 här på jorden. Så många roliga och (o)roliga människor man stött på. En del är så prestigefyllda och pompösa så skinnet nästan spricker och en del är bara skönt sig själva och har fattat grejen som jag ser det.

Arbetet är en del av livet. Man kan inte allt men man är villig att söka kunskap. Man törs fråga och man törs tala om vad man är bra på. Kan man sedan göra det med ett smile och lite glädje så är det underbart. Tänk vad ett leende som man verkligen vill fyra av kan göra för mottagaren!

Nu har farsan tagit på sig fredagskostymen (joggingbrallor och t-shirt med Pink Floyd) och flamberar hela köket. Ska bli gott med hemlagat och njuta av en bra vecka.

Farsan flamberar

Ha en trevlig fredagskväll alla underbara människor. (Ni andra kan göra som vanligt). Imorgon blir det Höganäs och lite fest med goa vänner på genomresa.

Kram kram

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam