För alla

Semester dag 3

2010/07/28
Inne på semesterdag 3 och jag är fan rastlös!!!!!
Börjar nu verkligen undra vad det är för fel på mig? Funderar på fullaste allvar att skita i min underbara terass där jag kan välja på skugga eller sol, där det fläktar helt lagom, att istället gå in och titta på Smallville???!!!

Har redan hunnit sova ut, ända till halv tio, gått en långrunda i skogen med den håriga prylen och ätit en fantastiskt god frukost/lunch bestående av jordgubbar och hallon, färsk frallebulle och många goda koppar kaffe.

Min älskling har serverat mig en svalkande ”spritzer” eller ”dagens” som det tydligen heter i Svedala. Det är alltså vitt vin blandat med Sprite. Försöker kömpa mig igenom Henning Mankels ”Den orolige mannen” och jag brukar gilla kommissarie Kurt Wallander men i den här boken är han för jävla tråkig. Funderar bara på sin egen ålderdom, död, sin diabetes och minnesförlust. Snart kommer jag väl till hans hemorrojdproblem också för det antar jag att han måste ha…
Jävla Kurt, kunde du inte varit lite mer intressant när jag nu äntligen har tid att läsa?

Ikväll ska vi ha lite kalas och det ska bli kul men det är kanske lite tidigt att börja göra sig iordning fyra timmar innan? Då hinner jag förövrigt bli svettig och blank om näsan, svettig mellan pattarna och om möjligt ännu mer rastlös.

Min älskling säger med medlidsam stämma: – Men ställ dig på Orbitrekken en timme då?
Ja, hade jag inte druckit en ”dagens” så hade jag definitivt gjort det!! Men inte kan man motionera med alkohol i kroppen? Så det blir inget med Orbitrekken idag heller (puh, räddad av en ”dagens”…)

Nej, jag tar ett par klunkar till och tvingar mig sedan till en stunds samvaro med gnällspiken Wallander och ser om inte rastlösheten försvinner – annars finns ju alltid Smallville.

Varma hälsningar från en sann semesterfirare

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam