För alla

Semester och sol!!!

2007/07/16

Oh vad roligt det är att få lite kommentarer på sin blogg, mera sånt! Tyvärr vet jag inte hur man svarar men ska luska ut det någon dag när solen inte skiner för det gör den nu!!!
Har avnjutit en god frukost på terassen efter en god natts sömn (ja, faktiskt) och det är rätt stor skillnad på humöret när man dels är utvilad och solen skiner.
Har bestämt att nu sticker jag till Skagen på onsdag med hojen, bära eller brista. Mina goda vänner Anders & Fia är ju med så det känns lite tryggt iallafall. Vill dock inte sova ensam i tält och absolut inte heller med någon asfull, skäggig knutte så vi letar febrilt efter ett tremannatält. Har lovat att sitta utanför tältet om deras äktenskapliga lustar skulle behöva komma ut och rastas…

Ska bli enormt skönt att få slippa hunden ett par dagar också (till Sandra: – det är en schäfertik på 10 månader) för hon är väldigt intensiv och vild! Sen tror jag det är nyttigt för hunden att få åka på pensionat och utsättas för lite ny miljö och annat.
För de som aldrig varit på Skagen och Träff på toppen så kan jag varmt rekommendera den. Mycket danskt gemyt, kalla öl och vrålfest. Efter två nätter där är man helt botad från party ett par dagar – nja, förra året lyckades vi ju fortsätta festandet fast på annan ort och det innebar att jag fick feber till slut. Totalt utmattad efter alldeles för lite sömn. Tjusningen med att tälta är ju att man inte enbart får njuta av sin tältkompis alla nattliga ljud utan även de tältande grannarnas nattliga ljud! Ja, det kommer liksom ljud ur kroppsöppningarna under sömnens inverkan…

Ha en skön dag i solen och njut!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam