För alla

Semester på ingång

2010/07/20
Undrar om jag som barn led av någon typ av minnesförlust? Jag har nämligen inget minne av denna fästingnoja som tycks dra fram över landet.

Vi sprang barfota i gräset, låg i gräset, kissade i skogen, hade picknick på ängsmark och jag har absolut inget minne av fästingar. Inget minne av att kompisarna hade det heller för den delen.
I övrigt minns jag de flesta andra typer av insekter såsom flugor, mygg och knott, kantat av lite ormskräck.
Media har en underbar förmåga att verkligen få människor att hetsa upp sig. Har svininfluensan i färskt minne som skulle slå ut varenda arbetsplats om inte alla vaccinerade sig. Sedan skulle den svepa fram över landet några månader senare och då skulle man vaccinera sig igen!!!
Någon influensa har jag inte sett röken av däremot florerar det ju ett och annat svin i omgivningen…
Sista arbetsveckan innan fyra veckors välbehövlig vila. Känns nästan overkligt att veta att om några dagar behöver jag inte ställa väckarklockan utan kan vakna av mig själv. Sova middag när jag känner för det och se filmer sent på kvällarna. Sitta uppe på terassen och klunka vin (ja, det är ju i och för sig inget hinder för det nu heller…) men utan att behöva känna paniken över att man måste kliva upp i ottan.
Inga direkta spikade semesterplaner förutom en tripp till storstan. Ta dan som den kommer, läsa och koppla av.
Umgås med min älskling och bara få finnas till och vara…
I år kan det omöjligen finnas en människa som inte har haft fint väder på sin semester. Skulle vara typiskt om det just blev jag. Med tanke på att ”Beach 2010” blev lite sent påkommet så är det vassen som gäller om man ska bada. Har inget direkt behov av att fläka ut mig i solen heller för den delen och ska jag bada gör jag det helst på natten, naken, lite lagom ljummen efter några glas vin. Precis det man inte ska göra…såååå moget…
Nu ska jag jobba några timmar till och njuta av vetskapen att min semester är på ingång.
Ha en underbar dag!
Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam