För alla

Shit jag vann en miljon

2017/05/31

Och sedan vaknade jag…

Men såklart har vi väl alla ställt oss den frågan någon gång. Älskar typen av människor som tillsammans med en suck och gärna adderar en liten axelryckning; – Nej, det skulle jag aldrig klara av…

Nähä idiot. Men om man nu vann en miljon och känner att gud vad jobbigt det här är, så är det väl inte svårare än att man skänker pengarna till något välgörande ändamål. Eller om man ska vara riktigt lustig kan man ju använda dem som tändvirke i kaminen. (Gärna filma det tilltaget också och dela med sig på sociala medier. Efter det krypa in i sin egen röv och försvinna fort som fan).

Personligen har jag ännu inte vågat dra på och spela online även om jag gillar att spela lite på trav.

Frågan är ändå vad skulle jag göra med den där miljonen?

Vinner man verkligen en miljon och är det verkligen en miljon man får ut? Försökt att googla på detta men som vanligt när det gäller Skatteverket så är det en djungel och inga enkla raka svar. (Har iallafall försökt kolla läget för i vanlig ordning vill jag ju gärna veta när det väl inträffar).

Vad skulle jag göra med vinsten?

Såklart hade jag inte behövt fundera särskilt länge för snyltgästerna hade dykt upp snabbare än vad Lucky Luke drar sin puffra.

Fnulat lite på det där i några dagar nu och kommit fram till lite olika alternativ. Har haft med mig både förnuftet och hjärtat samt det roligaste av allt – den totala galenskapen!

♠ Betala av lite lån och ge barnen varsin hygglig slant. Investera i något som kan ge hygglig avkastning.

♦ Skänka lite pengar till något välgörande ändamål som jag brinner för.

♣ Anordna en sjuhelvetes fest för min familj, vänner och bekanta.

♥ Betala av lite lån. Ta tjänstledigt några månader och dra iväg utomlands och bara ta dagen som den kommer.

♠ Betala av lite lån, (förnuftet hänger uppenbarligen med), jobba på som vanligt, investera i något och bara drälla runt på fritiden. Köpa mig en begagnad Dodge Wiper och glida runt i några månader, äta gott, handla precis det jag vill och bara njuta av precis allt det som jag gillar…

Ja och det skulle ju inte ta en särskilt lång månad innan den miljonen var puts väck. Tanken är dock väldigt trevlig. Men…

Njuta utan den där miljonen

Drömmar kan faktiskt omvandlas till verklighet om man ger sig fan på det. Det går att jobba utav bara h-vete och skrapa ihop den där miljonen om man nu skulle vilja det. Oftast kostar det något av andra saker som kanske inte alla är beredda att offra. Men omöjligt är det absolut inte.

Sedan ska vi inte glömma att det är förbaskat roligt att spela! Skulle det hända så är en sak säker, jag skulle aldrig kunna hålla truten, och klart som fasen att det skulle bli en sjuhelvetes fest!

Medans jag väntar på den där bonusen så njuter jag av alla andra bonusar som livet serverar mig. Familj, vänner, kärlek och en aldrig sinande nyfikenhet på vad som väntar.

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam