Uncategorized

Skämskudden fram!

2011/09/19

Fram med skämskudden, nu har jag varit i farten – med råge…

I torsdags kväll började avloppet spöka igen men denna gången inte i köket utan toaletten på övervåningen.
Fredag morgon, C skulle iväg tidigt och levererar den glada nyheten 05.45 – du kan inte duscha för det är stopp i avloppet. Kul…

Som tur är har vi dusch på jobbet så klockan 06.45 stod jag i den och kved. Inte använd på länge och totalt igenkorkad av kalk. Det var så varmt så det sved men vad fan skulle jag göra?
Det förde iallafall med sig en god sak. En av säljarna hade sett min bil på jobbets parkering när hon rastade sin hund vid denna tid och fått en jäkla panik. Har slått min budget i september med råge och hon vill gärna klara sin också och blev supertriggad när hon trodde att jag redan var i farten!

Hem igen och börja jaga rörmokaren. Han suckade tungt och beklagade sig över hur svårt det skulle bli att få tag i slambilen en fredag. Inte vet jag varför det skulle vara svårare en fredag men så var det. Med tanke på alla stopp vi haft i köket så tyckte han det var bäst att slambilen kom eftersom de har lite bättre utrustning än rörmokarens spiral som de kör ner i rören.
Okej, jag tog med mig hunden till jobbet och öppnade upp för rörmokaren. Dagen går och när jag närmar mig hemmet på fredagseftermiddagen är jag verkligen spänd på huruvida problemet är löst eller inte…

På köksbordet ligger det ett brev från herr Rörmokare.

Hej!
Stoppet berodde på en enorm mängd tamponger som spolats ned i toaletten. Det får du inte göra utan de ska slängas i ett sopkärl.

Med vänlig hälsning
Rörmokaren

Jag skrek högt av skam!!!! Kände mig som en stor vandrande tampong hela jag!!! Det var inte tamponger som var nedspolade utan en ENORM MÄNGD tamponger!!!
De måste ju tro att jag har superf….n enormus som bara springer läck hela tiden! En enorm mängd…

De har varit här så många gånger. De vet att vi inte har några tonårsdöttrar hemma och skylla på C kan jag inte göra i detta fallet. Det värsta är att rörfirman är en kund till mig…

Vad kallar dom mig runt fikabordet när de garvat färdigt? Bloody Mary?

Okej, sedan blir det måndag morgon. En kund kommer på besök och ska gå igenom hans annonsmaterial. Jag flyger upp som en raket från min stol och hälsar honom välkommen. Han ser ut som om han ska krama mig och innan jag hinner stanna i farten har jag slängt mig i hans armar. Han var chockad för vi har verkligen inte den typen av relation att vi brukar kramas…
Nervöst börjar jag pladdra på och ja, fy fan vad dum jag kände mig…

Imorgon ska bli en bra dag – hoppades jag, tills jag tittade i min almanacka.

I morgonbitti ska jag gå till Kvinnohälsan och ta det årliga cellprovet. Vad ska hända? Kommer jag att släppa mig så gynekologens toupé flyger iväg? Glömt något kul i hobbyrummet? En enorm mängd tamponger kanske?

Några svettiga dagar ligger bakom mig. Hoppas verkligen att det går vägen imorgon och att dagens toupéer sitter väl förankrade på toppen eller att det är en kvinnlig gynekolog med eget äkta hår.

Nu ska jag gå och lägga mig, förtränga allt av ondo och begrava mig i en god bok…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam