För alla Humor

Skön otörstig söndag

2012/04/22

Värsta tonårsfyllan eller iallafall någonting ditåt. Så roligt med en helkväll som innehöll precis allt som jag behövde just nu. Sköna samtal med en kompis jag verkligen litar blint på. Så befriande att prata med någon och lyssna på någon som inte upprepar vad andra sagt, utan verkligen har något intressant från sig själv att förmedla. Saker som genom livets kringelikrokar värkt fram genom ett genuint  intresse av livet och sina egna vägar mot ett välbefinnande.

Känner mig så nöjd med helgen trots att alkoholintaget var gigantiskt. Mitt stackars bankkort har träningsvärk idag men det var det värt! Så himla kul att få dansa och släppa loss! Med tanke på att vi gick hem och utan att gå vilse måste det ju ändå vittna om att några glas till lätt kunde glidit ner…

C var på sin mystiska herrklubb. Såg ut som en medlem ur kungafamiljen när han gick med medaljer och annat krafs på kostymen. Undrar vad dom gör på sina hemliga sammankomster? Eller undrar jag verkligen den? Ett gäng gubbar som är skitglada att slippa frugan några timmar och få supa ohejdat?

Nä, jag tror de går runt i en ring och ryggdunkar varandra med mycket harklingar och den obligatoriska hälsningsfrasen ”broder”. Efter det tror jag de gör pärlplattor.

Kan varmt rekommendera en film jag sett idag , ”Dream House” med bl.a Daniel Craig. Var inte så svårt att krypa ner i soffan med en film med tanke på skitvädret. Trots regnet är luften ute helt underbar just nu. Var tvungen att nämna det så ni fattar att jag varit aktiv och traskat i skogen även idag. Det blev en liten väldigt blöt runda.

Nu ska jag sätta tänderna i en ny bok och njuta av den sköna helgen samt min virila man som löser korsord för retards. Älskar honom trots detta…

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam