För alla Humor

Skosula

2012/07/13

När min älskling skriker för att han har för mycket att göra tänker jag mitt ufo – vilken tur! Tänk vad många människor som inte har ett skit att göra. För att de inte vill, inte har drivkraften eller rätt spark i arslet! Tänk vad många människor vi har runt omkring oss som bara VILL  men som saknar motorn!

Då vill jag vara tuff och säga att har du en sådan människa i din omgivning (eller närvaro som är ett mycket vackert ord), så leverera en passande skostorlek rakt upp i stolgången!  Det finns så otroligt många driftiga, duktiga, underbara människor omkring oss och om man nu råkar ha förmånen att se detta – så för fan, ge dem chansen!

Vad ska vi göra med resten? Motivera ihjäl dom?

Näää, min övertygelse är att belöna det goda och ignorera det onda. Skräp har funnits i alla tider och det får man ta. Men det sköna är att i tider som dessa, med alla olika media som finns så kan man faktiskt som en vanlig människa  strypa det onda. Med vanliga sköna inlägg på Facebook medverkar man till att det sunda förnuftet kan segra.

Alla som sitter och smyger på en dröm, en tanke – vad har du att förlora? Hur många liv har du? Våga, hoppa och lita på dig själv!

Finns alltid en reträtt – tänk, tänk, tänk…

 

Själv går jag i skogen med min håriga pryl (hunden alltså), och fundilerar och[quote]Climbing is the only cure for gravity.[/quote] penetrerar. Inte på reträtten utan möjligheten!

Good luck ashooles, gör som vanligt.

Vi andra tar en chans och gör något vettigt! Till alla människor som strävar efter ett gott liv – fortsätt sträva och njut mellan varven, den som kommer att tacka dig är du själv-

 

Här kommer min goda vän Wikepedia (för ev. retards)…

penetrera

  • tränga igenom
    • granaten penetrerade pansaret.

Såklart ska jag dela med mig av något som har har hjälpt mig många gånger när jag har sviktat. Sviktar gör man under livets gång, annars är väl man inte mänsklig? Kram, kram och håll till godo…

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam