För alla Humor

Sol, sol, sol

2012/05/24

Så gött, soliga dagar med värme. Äntligen dags att börja klaga på att det är för varmt…

Något annat jag vill klaga på är mina räkningar. Nu börjar jag bli trött på brevbäraren som hela tiden skriver mitt namn på alla möjliga räkningar som sedan dumpas i min brevlåda. Vad är det för trams att behöva betala hyra varje månad? Om man nu sköter sina hyresinbetalningar vore det väl trevligt om man någon gång kunde få en frimånad för att man är så himla betalningsvillig alla andra månader?

Bensinräkningarna är inte heller så kul. Vem är det som köper cigaretter på mitt konto, stup i kvarten? För att inte tala om alla försäkringar. Säg den människa som vågar säga upp en olycksfallsförsäkring till exempel. Då sitter man hellre med några stycken och slantar troget in månad efter månad.

Som vanligt när det är räkningsdags säger jag till mig själv – att nu, nu jävlar är det skärpning! Nu får det vara slut på alla spontan-inköp, nu ska det veckohandlas och planeras noga. Så vi gör väl som vanligt, nu skärper jag mig!

Imorgon fredag – igen! Dagarna springer förbi men det är så det ska vara när livet är roligt. Väljer hellre det ordet än stressigt och inrutat så jag inte får för mig att ta en sista simtur i Rocksjön…

Sov gott & ha en underbar helg!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam