För alla Frisk eller Sjuk Humor Resor

Solresa

2012/06/27

Om jag inte redan hade bokat en resa till mitt älskade Goa till jul så hade jag bokat en resa NU!

Tyvärr har nog även restresorna stuckit iväg en del i pris och var noga när ni kollar och bokar via internet att resebolagens hemsidor verkligen är uppdaterade vad gäller priser och resmål. Själv reser jag helst med Apollo då det brukar funka smärtfritt både vad gäller bokningar via internet och själva vistelsen.

Rabatter lite hit och dit så kolla era kort (typ ICA-kort, bensinkort etc), som ibland har erbjudanden.

Några hundralappar hit eller dit men lite smålänning ska man väl vara.
 

 

När man som jag tidigare arbetat hos en dansk (=nordens judar) så har man fått lära sig att det är [highlight]inte på de stora inkomsterna du blir rik, utan på de små utgifterna[/highlight]! Skulle kanske tänka lite oftare på det när jag gör mina shoppingturer i spontankänslans land…

Ryser av välbehag när jag tänker på första doppet i Goa. När man vill bada i det ljumma vattnet (utan att ha kissnödig som anledning). Första kalla drinken på stranden (utan efterföljande magras), och känslan när mörkret sveper in som en svart sammetskappa och jag har lyckats klå C i Yatzy (brukar inte hända så ofta).

Längtar till marknaden på Anjuna Beach med alla färgglada tygskynken som vajar i vinden som gigantiska solskydd.

Till kvällen när vi käkar gudomliga jätteräkor i vitlök på stranden till tonerna av ett stillsamt vågskvalp. Att veta när sängen äntras till natten att en ny härlig dag med solsken och värme väntar. En kopp kaffe på balkongen i arla morgonstund med en god bok och höra C snusa i sin säng.

Ja jävlar i det – nu är det endast 6 månader kvar!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam