För alla Humor

Sommarfeeling

2012/05/27

Vilken härlig helg med vackert väder – äntligen! Nu är jag så nöjd. Skönt med den svala svalkande vinden som annars hade gjort att jag storknat i värmen.

Morsdag i dag och båda sönerna kom på middag! ♥ Värmde en mammas hjärta gott. Kanske dags att sluta skylla på graviditetskilon och långa bröst på grund av amning och inse att det är  styft 20 år sedan…

Skulle tagit en bild på dom idag men glömde så jag får lägga in en som har några år på nacken. Kanske lika bra det för den ena såg ut som en italiensk gigolo och den andra som en get. En väldigt söt sådan men en liten trimning av ansiktsbehåringen hade inte varit fel.

Glädjer mig iallafall oerhört åt vilka bra människor det har blivit av de små kultingarna och att vi delar samma sura humor och alltid har nära till skratt.

Nu när sommaren verkar ha kommit så kan jag inte låta bli att publicera en gammal goding från förr.
Med tanke på sol, bad och eventuellt lite båtliv så vill jag verkligen understryka vikten av att aldrig, aldrig någonsin….

släppa en fis i en våtdräkt…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu dags att landa i sängen  och ladda batterierna inför ännu en dag mitt i livet. Imorgon ska jag rätta travet och tills det är gjort så är jag miljonär!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam