För alla

Sömnbrist

2009/10/09

Oj, det blev en hektisk vecka för knubbsälen. Igår morse fick jag till och med äran att kliva upp 04.30 för att kunna närvara vid ett frukostmöte på annan ort. Har varit helt sjukt trött denna veckan och jag har kommit på att om man är sådär sjukt trött – ja, då är det bara att sova!

Denna veckan har jag bevisat för mig själv att det går att sova precis var som helst, förutsatt att man är väldigt, väldigt trött. Jag kan sitta på en kontorsstol rakt upp och ner och somna. Köra av med bilen på en skogsväg, ner med ryggstödet, ställa väckning i mobilen och snarka in. (Ja, det finns även annat man kan syssla med på skogsvägar – både i bilen och utanför bilen…)

Jag kan gå rätt in när jag kommer hem, gå mot sovrummet samtidigt som jag klär av mig ytterkläderna, ställa mobilen och snarka in en kvart innan det är dags att ge sig ut med hunden. Inga problem att somna i soffan halv åtta, vakna en dryg timme senare och sedan ligga i sängen för natten en kvart senare och sova ända till morgonen.

Därför känner jag mig idag förhållandevis pigg och det är ju tur det eftersom helgen står för dörren och då vill man inte vara trött! Ska åka till Bjertorps slott i helgen och bl.a äta en 8-rätters avsmakningsmeny. Till den är jag alldeles helt övertygad om att det kommer att serveras gott vin i harmoni med maten. Som vi lite käckt brukar säga: ”det kommer att knulla i munnen”.

Vilket det förmodligen kommer att göra också, på fler än ett sätt. Snart kommer det en tid när man kan laborera lite och ibland köra med tänder, och ibland utan. Inte är det bara nackdelar med att bli gammal inte…

Förgyller dagen med lite roligheter jag fick från min mamma. Ja, äpplet faller som sagt vad inte så långt från päronträdet…

Nästa gång du har en dålig dag så tänk på att det kunde varit värre. Du kunde vara en siamesisk
tvilling och ha en bror, fastsatt från axeln och ner. Han är homosexuell och det är inte du. Han får sin
pojkvän på besök…. Och inte nog med det….ni har bara en röv.
Så: Upp med humöret

Tjejen ställde sin cykel vid en husvägg. Den välte. En kille som sett det hela log och sa:
-Den svimmade visst.
Tjejen svarade. – Det hade du också gjort efter två timmar mellan mina ben.

 Önskar alla en trevlig helg och sov så gott!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam