För alla Humor

Spåkula?

2012/08/30

spåkulaJag har faktiskt ingen spåkula! Därför kan jag inte svara på den stora frågan som jag de senaste veckorna fått flera gånger om dagen.

Här kommer svaret:

-Nä, jag vet inte hur det kommer att bli på mitt nya jobb där jag jag ska arbeta tillsammans med min man.

Fråga mig gärna om några veckor hur det är att jobba tillsammans med sin man, men ge mig en chans att få åtminstone få bilda mig en uppfattning!

[box type=”alert” style=”rounded” border=”full” icon=”none”]Lika lite kan jag svara på när jag kommer att ha avföring nästa gång och vilken konsistens den kommer att ha. Imorgon vet jag förmodligen. Man måste få hinna bli skitnödig innan man kan leverera så att säga.[/box]

Har iallafall bearbetat känslan någorlunda att lämna mina nuvarande arbetskamrater. Sorgen är inte lika stor i hjärtat och jag vet ju att vissa kommer jag att ha fortsatt kontakt med och en del inte. Så är livets gång och alla människor växer av förändring, på ett eller annat sätt.

Hoppas inte att jag växer mer på bredden iallafall. Kan jag få välja så tar jag gärna någon decimeter till på längden.

En sak har jag iallafall hajat eller fiskat upp (ahhh, typiskt tråkig humor…), att förändringar man gör
i sitt liv ibland skapar avundsjuka. Men om människor ibland är sjukt jobbiga när man själv sitter där i sin glädjebubbla, så kan alltid lite shopping lätta upp det hela!

Livet är ibland som billigt dasspapper – mycket på rullen men det mesta fastnar i röven!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam