För alla

Spänning i tillvaron

2013/04/09

stickton_thumbs_up_jump_sm_nwmJag är underbar! Faktiskt, verkligen jätteunderbar!

Har lyckats döda –  inte kraschat, utan verkligen dödat två datorer under loppet av två veckor. Slå det den som kan! Det är verkligen att ta vardagsedge till lite högre höjer än lite larvigt petande med en kniv i eluttaget.

Allt, och då menar jag verkligen allt, måste installeras på nytt och det som inte är sparat på andra platser är med andra ord – borta! Jättekul och särskilt med tanke på den tekniska biten där jag känner mig som en bagare utan mjöl. Tack och lov har jag min vän – datanörden.

Datanörd

Fixar det mesta och suckar inte ens (åtminstone inte så jag hör). Annars tror jag att det understundom mellan varven har varit lite svettigt på glasögonen över mina urdumma frågor.

Annars har jag lite ”enklare” tips för spänning i tillvaron. Har hämtat ut nya glasögon, progressiva och ser fan i mig dimmigare än någonsin. Har haft det tidigare och fattar inte vad som inträffar just i dessa glasögon.Tangenbordet är ovalt och huvudet går upp och ner för att hitta rätt synvinkel. Försöker se det hela positivt. Kan ju vara bra gympa för dubbelhakorna. Men jag mår förfärligt illa och det är otroligt spännande att tex. gå i trappor.

Passade också på att köpa ett par solglasögon med samma inställningar och det är verkligen skitspännande att köra bil med dem på. Speciellt snygga är de inte heller och jag känner mig som en gigolo från tidigt 70-tal i dem. Ray-Ban hette de visst och är ett väldigt välkänt och etablerat varumärke.

RAy ban

 

Ahhh, jag vet. Skulle bara göra mig lite rolig…

Ja, det är inte utan att man inser vilket otroligt spännande liv man har. Idag har jag även kläckt en supersmart idé (tycker jag själv då va).

Har du en hund som fäller? Det har jag och det är verkligen inte så jag trallar av glädje över den ständiga dammsugningen. Som utav en händelse hittade jag ett fält idag med mycket lågväxande träd med ganska taggiga grenar. Körde lite uppletande där så hunden var tvungen att springa genom grenverket och vips så fastnade en massa hår på grenarna. Okej, hon rev upp ett litet, pyttelitet sår på nosen och det var kanske inte så bra men vi sparade iallafall en dammsugning och hunden fick jobba och vara lycklig en stund.

Slut på detta högintressanta blogginlägg. Måste nu ägna mig åt lite matlagning/receptläsning med mina nya glasögon.

Spänningen är olidlig och det bästa är att man har väldigt mycket mer kul att se fram emot. Kolla får ni se, livet har mer att bjuda på.

Kram kram

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Helene 2013/04/09 at 22:15

    Okey det är jag som är nörden, så nu är det ute…

  • Leave a Reply

    Protected by WP Anti Spam