För alla

Suck…så nöjd

2009/10/22
Okej, jag är kanske en skam för mitt kön men jag har heller aldrig sagt att röda strumpor är min melodi…

Jag har en karl! En karl som gör allt det där som är så himla tråkigt och okvinnligt. Sysslor som jag med ett enkelt ord kallar för manslemssysslor. Det är ett fint ord som så vackert beskriver det som faktiskt män är skapta för och till och med tycker är roligt! Män behöver känna sig behövda, starka, omhändertagande, virila och det är och ska vara lite stenåldersstuk över dem. Jag gillar när min karl bär ner mina utemöbler från terrassen – 5 trappor ned och 5 trappor upp. Detta upprepas många gånger, då det är många stolar, dynbox och parasoll.

Jag gillar också att min karl tvättar min bil, ja jag blir alldeles till mig för det är så otroligt okvinnligt och tråkigt.
Gillar också att min karl kan svänga ihop en middag som smakar ljuvligt samtidigt som han faktiskt har förmågan att inse att kroppen är en bra maskin som ska utnyttjas väl och därför ska man tänka på vad man stoppar i sig. Ja, det där vet ju jag också men min karaktär är så fruktansvärt dålig – men, vad fasen, jag är ju bara kvinna…

Jag gillar också att min karl pysslar med min hund. Idag till exempel är jag hundledig för han är gullig och passar henne när jag åker bort över natten. Frivilligt passar han min haj som i hans händer förvandlas till en lam pudel i sina bästa år.
Jag däremot förvandlas inte till en lam pudel i hans händer! Brukar mer känna mig som en trimmad åkgräsklippare!

Som kvinna vill jag känna mig omhändertagen, som nummer ett på jorden, oavsett om det är tidig morgon och jag ser ut som om någon har backat över mig med lastbil, eller på kvällen när jag sover i soffan med vidöppen mun och dreglar.
Jag vill känna mig trygg, få vara svag och det gör absolut ingenting om min stenålderskarl fattar mitt hår i nacken med en fast hand. I dagens läge behöver han inte släpa mig hem till grottan och det innebär ju per automatik att det inte gör särskilt ont utan mer åt det halvgötta hållet.

Ja, fy fasen vad jag har det bra! Hur i hela fridens namn kunde det bli på detta viset? Idag känns allt bara så himla härligt och det tänker jag förbanne mig njuta av!

Om några timmar befinner jag mig på annan ort, med ett gott glas vin i handen och en lång kväll tillsammans med tre underbara kvinnor ligger framför mig. Det kommer att bli kackla av – lita på det!

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam