För alla Frisk eller Sjuk Humor

Superman och superwoman

2012/07/20

Första semesterveckan avklarad och det var värstans vad mycket muskler som varit i vila på denna kroppen.

Är så stolt över det gigantiska jobb vi lagt ner sedan i måndags. Kök och badrum skinande rent, hit kan man komma och slicka på kaklet om man har sådana böjelser. Går till och med att slicka runt toalettstolen om man vill vara riktigt busig. Sovrummet nymålat och nya sängar installerade. Jag säger bara – Superman, släng dig i väggen!

Men vi tar oss tid att promenera vid havet och snart känner jag att det är dags för en rackarns fest. Är ju livrädd för att snöa in på potatisskrubbning, förmiddagsfika och krullpermanent.

Som tur är finns min väninna här och servar med middagar och lunch. Vi cyklar förbi varandra och tar ett par glas vin, en Mojito varvat med Pepsid. Anspåkslöst, enkelt, mysigt – precis det jag fantiserat om.

Belöningen för C är att få fixa med god mat på kvällskvisten. Söla ner i värsta Per Morberg stil, marinera kött, hacka chili, vitlök och allt han hittar.

Min belöning är att få sitta ner och blogga lite. Funkar kanonbra på mysiga verandan!


Den håriga prylen är överlycklig över sina bollar och sin gräsmatta. Har en liten galen hundkompis till granne som livar upp stämningen emellanåt. Det är trevligt för då kan hon sitta i planteringen och titta. Att föredra faktiskt med tanke på att hon idag steg i målarfärgstrågen och gjorde jättefina vita tassavtryck i huset.


Känner mig så där avskyvärt lycklig och får trycka undan den lille präktige jävlen som har en tendens att komma på besök när jag mår så där oförskämt bra. När allt känns underbart vet man liksom att man närmar sig ett avgrundshål och likadant när man är i avgrundshålet – så är lyckan på ingång!

Men just nu är jag svinlycklig över precis allting i hela världen!( Ja, visst var det onödigt med Hitler, Bin Ladin och Korea men vad fan – nu ska jag må bra!)

Mys med vin

[divider]Här har vi till och med stock. Inte vilken stock som helst utan en vinstock!

Delar med mig av min lycka till er alla. Ibland gör man knäppa saker och ibland blir de där knäppa sakerna så himla bra.

Kram kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam