För alla

Tatoodax

2014/02/19

nervösJa jädrar, nu är jag riktigt nervös…

Hoppas tatueraren har kallibrerat sina instrument ordentligt.

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Imorgon smäller det![/typography]

Vill gärna ha rätt färg på OS-ringarna som ska pryda min ryggtavla intill tidens ände.

os ringarna

Näää, vad tror ni? Inte skulle jag som är totalt ointresserad av sport göra något sådant?

Men visst, imorgon ska det klämmas dit två nya tatueringar samt en liten ifyllnad av befintlig. Den befintliga är ett ”kinestecken” som jag innerligt hoppas betyder ”life”. Det var liksom meningen, men det kan ju lika gärna stå ”nr 19 äggnudlar”. Vad vet jag? Min kinesiska är väldigt obefintlig.

Mitt löfte till mig själv. Inga nya tatueringar förrän vågen går neråt. Det gör den nu och som ett litet delmål och en belöning så blir det nu lite permanent kroppsmålning.

löfte

Är rädd för att det ska göra skitont. Sist var jag lite småfull (och blev storfull) samt hade ett fantastiskt stöd av mina kamrater som med jämna mellanrum kom in i tatuerartältet och försåg mig med allsköns goda shots. Det känns inte som ett alternativ imorgon. Ibland måste även jag bete mig som en vuxen och inse att jag inte är 40 år längre. Alltså bara att bita ihop och jag hoppas att jag får ligga ner ifall jag tuppar av.

Kan sammanfattas enkelt: Skräckblandad förtjusning!

semlaDet ordet och den känslan kan enkelt jämföras med en semla.
Med förtjusning vill man sluka (och har slukat) denna ljuvliga tingest med sin söta mandelmassa och goda grädde. Samtidigt vet man, slukar jag denna tingest kan jag i bästa fall ha 2-5 minuter på mig innan magen totalhavererar. Sällan kul på ett kundbesök där man hunnit ut ur fikarummet och påbörjat en liten rundvandring i verkstaden. Eller i bilen tillsammans med människor som icke har stiftat bekantskap med din mage. Sällan, väldigt sällan har man toalett i personbilar.

Förmodligen inte den sista tatueringen jag gör heller. Gillar ju skräckblandad förtjusning!

Investerar i min framtid kan man säga och har även funderat på framtiden. När man sitter där på hemmet och förhoppningsvis är någorlunda klar i pallet så kan man kanske köra lite tävling i dagrummet.

Typ, vem har flest tatueringar? Vad betyder dom? Varför gjorde du dom? Här får kamraterna gissa och det kan ju bli ganska kul, för vem fan kommer ihåg det då?

Det här med tatueringar är lite ja eller nej. Vet inte om jag någonsin tyckt det varit fult, utan mer att det kanske satt på folk som understundom hade lite problem att inordna sig i ”normala” rutiner. Sedan är det ju sjömännen med sina luffarprickar och ankare. Lite charmigt när det spetsas till med lite goa sjömanshistorier. Sedan halkade jag in i MC-sfären genom mitt arbete, och motorcyklar och allt kring dem blev min vardag. Träffat så många underbara människor med de mest fantastiska tatueringar och även otroligt fula tatueringar. Men allt sitter som bekant i betraktarens öga.

öga

Nuförtiden är det väldigt vanligt och särskilt när man kommer utomlands och träffar på tex. engelsmän som oftast är väldigt tatuerade. Både män och kvinnor, ung som gammal. Även om de blir matta och skinnet hänger så kan jag tycka det är vackert på något konstigt sätt. Man har ju faktiskt satt den på kroppen av någon anledning, och förhoppningsvis kan man ta, att den precis som annat på kroppen blir lite matt med åren. Precis som en rynkig gammal människa kan vara det mest vackra som finns. När livet är präglat på ytan men med pigga ögon och livsglädje. Ja, det är bland det vackraste jag vet!

Rafsa efter pluntan

Jamen, var la du pluntan då?

Imorgon är en spännande dag, aj, aj, aj…

Kram kram

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hunter 2014/09/19 at 10:24

    Jamen, se5 ke4nner jag ockse5. Det ke4ndes snopet att bf6rja jobba igen…Fe5r hapops det blir fina sensommar/hf6stme5nader:-)Ha det fint! Hillevi

  • Leave a Reply

    Protected by WP Anti Spam