För alla

Tema Drinkparty

2008/02/13
Samla 5 brudar som inte festat på ett tag i en lägenhet. Varje brud har med sig ingredienser till minst en drink per kvinna samt 1 st tilltugg. Mitt i drinkpartyt bryter man för att äta lite middag med vin…Sedan fortsätter drinkpartyt och det blir bara trevligare och trevligare. Undrar vad det är för gen som styr att vi kan bli så satans flamsiga och fnissiga? När man absolut inte kan dricka mer förflyttar man sig till stadens enda danshak och vad gör man där? Jo, man plankar in (moget) och köper sig en drink i baren!!!??? Det är nu det stora hjärnsläppet sätter in. Sedan får man för sig att visst ska man hänga med på någons 50-års fest! Kan det bli roligare så varför inte? Vips så var klockan fem på morgonen och fnittret har tagit slut. Törsten likaså och nu vill man bara hem till sin säng och invänta dagen efter kvällen före…
Det var en dag som hette duga. Ibland behöver man skölja igenom tarmsystemet så att man ser att alla packningar är täta. Det är dom inte…

Men för en gångs skull kan jag säga, att den bakfyllan tog jag så gärna för det var så himla roligt och jag kan varmt rekommendera detta tema på en fest. Nu har vi gjort julgodis, haft drinkparty så nästa gång ska vi ha Fitness-party!
Träna utav helvete och finns det någon ork kvar så kanske, kanske det kan bli lite party igen. Men det får dröja, måste läka alla inre organ först.

Här kommer en lista på smasket som rann nerför strupen:
Välkomstdrink: Mousserande vin (Chapell Hill), Cointreau, en kula sorbet och is.
Välkomstdrink i repris: Champagne, Campari, Apelsinjuice och is. (Den här kan ha upprepats ytterligare en gång innan matrasten).
Matrast med vin.
Kaffedrink: Kaffe och Baileys Mint, toppad med grädde..
Efter kaffedrink: Cosmopolitan. Vet i fan vad det är men jag är säker på att det rök ner 3…
Efter Cosmopolitan eller under tiden (lite osäker där): Pims (Englands svar på Sangria) och lite frukt.
Allt efter detta får gå under benämningen ”resten” och kan tyvärr inte namnges på grund av blöta omständigheter.

0802090029_1202891239_920174 collage18_1202891298_920175

Jag bara älskar mina  vänner. De är så vackra och mogna och bara helt underbara!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam